The day after...

Hey girl

Rakastan juhlia, herkkuja, kuoharia, kavereiden seuraa ja tanssimista. 

Pitäydyn hyvin usein kuitenkin alkoholipitoisen juomapuolella osalta muutamassa lasillisessa. Olen nimittäin niitä tyyppejä jotka saavat maailman kamalimman olon seuraavana päivänä, jos juomiset lipsahtavat överiksi.

Ja vaikka melkein naurattaa aina jälkikäteen se miten raihnaisena sitä raahustaa ympäriinsä, ei se kyllä sillä hetkellä naurata yhtään...

Jos täällä on ketään muuta joka jakaa saman kohtalon, tässä muutamia selviytymisvinkkejä seuraavaan päivään. 

Otan jo illalla superannoksen vitamiineja, ja juon paljon vettä.

Krapulassa keho kärsii nestehukasta, joten olisi tärkeää juoda paljon nesteitä. Eli aamulla jatkan veden juontia, ja juon myös sitruunavettä ja matchalattea. Vihreä supertee tarjoaa kropalle antioksidantteja.

Mieluiten hautaudun sohvalle, Netflixin ja pizzan kanssa, mutta rasvainen ruoka itseasiassa vain pahentaa tilaa. Mielialaa se pizza tosin kohentaa. 

Jos sohvalle jäänti ei ole vaihtoehto, teen vartalonkuorinnan, detoxnaamion kasvoille, hiusnaamion ja lätkäisen silmien alle turvotusta poistavat naamiot. 

Mitään urotekoja ei tällaisena päivänä kannata alkaa kuitenkaan tekemään, vaan ehkä on ihan hyvä ottaa iisisti.

Valitsen asusteeksi kaikista cooleimmat aurinkolasit, huulille punaista punaa ja reilusti aurinkopuuteria. Kaiken kruunaa lempituoksu.

Eiköhän näillä pärjää :) <3!

 

Kommentit

Kirsikka W.

Mulla ei onneksi kankkunen yleensä ilmesty, ellei sitten ilta ole edennyt ihan huippuvilliksi. Se taas tapahtuu harvemmin, koska makeat ja hiilihapolliset juomat aiheuttaa useimmilla kerroilla paljon juotuna ihan hirveitä vatsakramppeja kesken juhlinnan. Vedellä ne menevät ohi parissakymmenessä minuutissa, mutta kun on jo pyöriskellyt lattialla tuskissa tovin, niin juhliminen ei enää hirveästi huvitakkaan :) 

Tuollaisen "rokulipäivän" vietän yleensä joka tapauksessa, jolloin katselen leffoja ja sarjoja, syön jotain hyvää (erityisesti juhlien jämäruokia ja -herkkuja), ja hoidan ihoa erilaisin hoidoin :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Sä oot onnekas :)! Mä olen kuin Manaajasta tai Walking Deadistä :D.

Kommentoi