Girl of summer

Hey girl

Rakastan kesää! Ihan yli kaiken. Kesällä olen paras versio itsestäni, ja mun pakko myöntää, osa minusta alkaa odottaa kesää heti kun joulu on taputeltu. 

Yksi syy miksi rakastan kesää on aurinko. Toinen syy on ihana, rento fiilis joka kesällä on. Kaikki on helppoa ja valoa riittää ympäri vuoden. Kesämekoissa ja farkkushortseissä elämä on vaan kevyempää.

Ihastuin näihin Benecosin uutuusvartalon hoitotuotteisiin* heti ensi kokeilulla, koska niistä tuli heti kesä mieleen. Pakkaukset ovat ihanan värikkäitä. Suihkugeeli tuoksuu ruusulle ja granaattiomenalle, vartalovoide puolestaan tyrnille ja appelsiinille. Vaikkakin siitä tulee joku ihana hedelmärahka mieleen. Voide on tuhti, mutta ei jätä ihoa tahmeaksi ja se imeytyy nopeasti. Levitän sen aamuisinkin iholle, jo tuoksunkin takia. Ja olen päättänyt, että tänä kesänä kaikkien talvivaatteiden alta kuoriutuu pehmeä, hyvin hoidettu iho.

Benecos on hyvin edullinen luonnonkosmetiikka merkki, jonka valikoima on hyvin laaja. Sarjasta löytyy vartalonhoitotuotteita, meikkejä ja vaikka mitä. Testailin myös sarjan kajal-kyniä tällä viikolla ja niistä tulee oma postaus myöhemmin. Tuotteet eivät sisällä parabeenejä, mineraaliöljyjä, silikonia eikä parafiiniä. Suurin osa tuotteista myös vegaanisia.

Benecosia löydät  täältä http://www.nhs.fi/brandit/benecos

* tuotteet saatu testiin NHS.fi:ltä

Kommentoi