Happy feet

Hey girl

Tunnustan, minulla on lievä (hirveä) pakkomielle kenkiin. Mielestäni niitä ei voi olla liikaa ikinä! Kun multa kysytään tarvitsenko uusia kenkiä, vastaus on rehellisyyden nimissä en, luultavasti pariin vuoteen. Mutta jos kysytään haluanko uusia kenkiä, vastaus on kyllä, aina kyllä.

Olen kuitenkin pyrkinyt hillitsemään kenkähimoani, ja hankkimaan uusia pareja harkiten.

Haluaisin kevääksi sellaiset ihanat samettiset rusettiavokkaat, punaiset ballerinat, keltaiset kumisaappaat ja lista jatkuu ja jatkuu...

Siksipä päätin tehdä postauksen niistä kevätkengistä joilla oikeasti aion kulkea tämän kevään. Uusia hankkimatta.

Pinkit sneakerit ylhäällä. Käytössä vaan mukavammiksi muuttuneet kengät löydän jalastani yhä useammin. Yhdistelen niitä esim. ruutuhousuihin ja farkkuihin.

Nämä Dr. Martens henkiset kävelykengät löysin H&M:ltä vuosia sitten. Pakko myöntää että olen sen verran tiiviisti kulkenut maihareissa, että olen niihin vähän kyllästynyt. Nämä ovat mukava vaihtoehto, ja erinomaiset kukkamekkojen ja vajaamittaisten farkkujen kanssa.

Iskälenkkarit, mun lempparit <3. Minkä kanssa näitä ei voisi yhdistää?! Mekot, verkkarit, farkut ja nahkahousut, kaikki näyttää paremmalta näiden kanssa.

Ballerinat. Kyllä, mä olen ballerina-tyttö aina ja ikuisesti. Odotan sitä hetkeä että pääsen kulkemaan ballerinoissa. Tässä on maailman helpoin kenkäpari.

Tästä puuttuu täysin korolliset kengät, ja vaikka rakastan korkoja, ei niillä mun arjessa ole juuri sijaa. Mä tykkään siitä että mun on mukava olla ja että voin kävellä paikasta toiseen, joten korot saavat odottaa.

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Se päivä, kun saa laittaa ballerinat jalkaan eikä palele yhtään - se on mulla aina the päivä keväässä. :D<3

MarikaJohannaP
Hey girl

Se on kyllä niin ihanaa, kevät on niin parasta kun saa pukeutua mihin haluaa eikä siihen mihin on pakko :).

Minnea
Minnean muruja

Ah, ballerinakelejä odotellessa! Nimimerkillä: Yksi, joka kulkee koko kesän balleriinoissa, jos sää vain sallii!

MarikaJohannaP
Hey girl

Balleriinat on ihan parhaat :) <3.

JollyHolly

Multa löytyy mustat ballerinat, pinkit ballerinat joissa vaaleita raitoja ja pinkit leopardi ballerinat joissa päässä conversemainen muovipala :D Itseltäni löytyy pari korkkariparia, mutta vain pari koska ne ei oikein tahdo pysyä jalassani. Aina kantapäästä falskaa. Nii ja se epämukavuus...mulla on niin pieni jalka (36) että ei oikein tahdo löytyä mulle sopivia kenkiä..ja sekin riippuu vielä mallista. Mutta sitten kun löydän sopivat niin ne onkin sitten pakko ottaa mukaan! :D 

MarikaJohannaP
Hey girl

Joo, silloin kun ne hyvät kengät löytyy, niitä on turha ohittaa :)! Kaduttaa vaan myöhemmin.

Kommentoi