Health by Solja

Hey girl

Viikonloppu meni hyvinvointipainotteisesti, Studio Savon & Ekossa Solja Kempin Tue kauneuttasi ruokavaliolla-luennolla lauantaina ja I love me-messuilla sunnuntaina. 

Messuista myöhemmin, olen niin inspiroitunut Soljan luennosta että haluan kertoa siitä näin tuoreeltaan.

Solja Kemppi on diplomiravintoneuvoja (jutun lopusta löydät mistä häntä voi seurata), ja hänellä on helppoja, maanläheisiä vinkkejä joita tavallisen, työssäkäyvän ihmisen on helppo noudattaa. Suosittelen ottamaan hänet seurantaan. Health by Soljalla alkaa marraskuun 6. päivä kahden viikon puhdistuskuuri, jolle minäkin osallistun. 

Studio Savon & Ekossa on aina ihana tunnelma, ja aamu alkoi Glowing skin smoothiella, jotka paikan omistaja Kati tarjoili meille. Soljan räätälöimät smoothiet sopivat hyvin teemaan, ja penkeillä odotti myös goodie bagit (yes!). Tietenkin niissä oli Zuii ja Olivia Klein luonnonkosmetiikkaa. Smoothiereseptin löydät Soljan Instagramista.

Luennolla tuli paljon asiaa, osa uutta, osa vanhan asian erittäin tarpeellista kertausta. Kaikkea en tässä läpi käy, Soljan sivuilta löydät paljon lisää tietoa.

Vesi on vanhin voiteista, ja edelleen kaksi litraa päivässä olisi hyvinvoinnin kannalta ihanteellinen määrä vettä. Aamu kannattaa aloittaa yön ajan hapettuneella vedellä. Vesi kannattaa nauttia ruokailujen ulkopuolella.

Pitkään on puhuttu siitä että verensokeri kannattaa pitää tasaisena, mutta enpä tiennyt sitä että kun verensokeri nousee, ihosolut pienenevät ja niistä katoaa kosteus ja iho kuivuu. Mitä paremmin ihosolut pitävät kosteuden sisällä, sitä tasaisempi iho. 

Sokeri on pahis, ei siitä pääse mihinkään. Jos kaipaa kirkkaampaa ihoa ja haluaa karttaa ryppyjä, pysy erossa sokerista. Tiesitkö muuten että sokeri kuluttaa kehon magnesiumvarastoa?

Kaikki vitamiinit kannattaa nauttia suihkeena mikäli mahdollista, suun limakalvoilta ne imeytyvät parhaiten. 

Tässä pieni lista ravinnosta jolla vaikutat kauneuteesi, monipuolinen ja tasapainon ruokavalio on kaiken avain.

- Hyvät rasvat
- Proteiini, oman nyrkin kokoinen annos pääruokien yhteydessä
- A-vitamiini
- C-vitamiini
- Kollageeni
- Sinkki
- Magnesium
- D-vitamiini
- B12-vitamiini
- Biotiini

Ekstravinkkinä kannattaa harkita omenaviinietikkaa, esimerkiksi teelusikallinen vesilasilliseen aamulla auttaa taittamaan kehon happamuutta.

Lopuksi Solja muistutti että suoliston kunto heijastuu iholle, mutta tämä on kokonaan oma aiheensa, ja minä jäin kyllä innoissani odottamaan luentoa tästä aiheesta :)!

Soljan puhdistuskuurin löydät täältä:

http://hyvinvointistudiolupaus.fi/soljan-puhdistuskuuri/

Soljan Instagram

http://instagram.com/healthbysolja

Nettisivut

https://www.healthbysolja.com

 

Kommentoi