Hyvä ja halpa

Hey girl

Jokin aika sitten kyselin Instagramin puolella suosituksia uusista putsareista. Vanhat olivat loppumassa ja halusin kokeilla jotakin uutta. Nimenomaan luonnonkosmetiikkapuolelta. En muista keneltä (mutta iso kiitos!) sain vinkkinä Mossan puhdistusvaahdon, mutta samantien tajusin että olin unohtanut Mossan täysin!

Suuntasin kauppaan ja etsin käsiini tämän Madaran edullisen pikkusisaren. Valitsin valkoherukkapuhdistusvaahdon ja lisäksi otin puhdistavan, vadelmaisen miselliveden.

Valkoherukkapuhdistusvaahto on Youth defense-sarjaa ja siinä on AHA-hedelmähappoja. Tykkään tunteesta jonka tämä jättää iholle, puhdistettu mutta ei kiristävä. Silmänympärysalueelle tämä ei sovi, mutta se ei haittaa koska poistan silmämeikin vedenkestävät meikit poistavalla öljyllä. Arvosanaksi antaisin kympin, ja aion ostaa tätä toisen purkin.

Vadelmainen misellivesi on myös Youth defense-sarjaa. Misellivedessä on vitamiineja ja hyaluronihappoa. Pyyhin tällä kasvot puhdistuksen jälkeen, tämä soveltuu myös silmille ja huulille. Aamuisin pyyhin tällä kasvot ennen meikkiä, skippaan vesipesuna täysin. Tästä tulee luultavasti myös vakkarituote.

Joskus vanha sanonta hyvä ei voi olla halpaa, ei vaan pidä paikkaansa. Mossa on erinomainen tuotesarja hinta-laatusuhteiltaan.

Kommentoi