I got it from my mama

Hey girl

Ensimmäiset muistikuvat muotiin liittyen mulla on äiskän muotilehdistä ja siitä miten äiskä ja mun täti ovat ihastelleet jotain vaatteita kaupassa ja jossain ohjelmissa.

Me ollaan ihan erilaisia, äiskä ja minä, mutta rakkaus muotiin on meidän yhdistävä tekijä.

Luulen että se on periytynyt, samoin jotkut pukeutumiseen liittyvät periaatteet.

Olen periaatteessa melko kokeilunhaluinen ja rento pukeutuja. Mulla ja äiskällä on ihan erilainen tyyli, lähtien väreistä ja materiaalivalinnoista. Jotain samaa kuitenkin siinä pohjalla on.

Mulle on aina ollut tärkeää osata pukeutua tilaisuuden mukaan. Joskus jopa rasittavuuteen asti. Että onhan varmasti just täydelliset vaatteet ja asusteet. Kutsut joissa ei ole pukukoodia ovat big no no. Musta se vaan on kunnioitusta muita kohtaan että pukeutuu tilaisuuden vaatimalla tasolla. 

Yksi tyyli ”sääntö” jota noudatan lähes poikkeuksetta on myös äiskältä opittu. Jos alaosa on lyhyt ja paljastava, yläosa on väljä, runsas ja esim. pitkähihainen. Kun alaosa on runsas, pitkä tai väljä, istuva, niukempi yläosa toimii hyvin. Ja tuolla yhdistelmällä tulee aina melko toimivia kokonaisuuksia.

Tässä mun ja äiskän näkemykset kesämekosta. Same same but different ;), tai jotain! Onko sulla mitään tyylisääntöjä joita noudatat?

 

Kommentit

Kirsikka W.

Tyylikkäitä olette kyllä molemmat! Sulla ehkä vähän tuollainen boheemimpi tyyli, niin kuin nuoremmilla tuntuu yleensä olevan :) Huomaa kyllä, mistä on tyylitaju periytynyt.

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos <3 :)!

Kommentoi