It is all about the tools

Hey girl

Mulla meni pitkään ennen kuin suostuin uskomaan puheet laadukkaista siveltimistä. Aina sanotaan että laadukkaat siveltimet ovat onnistuneen meikin a ja o. Olin toki tajunnut ettei esim. luomiväripakkausten mukana tulevilla ”siveltimillä” tee juuri mitään, mutta silti käytin vähän mitä milloinkin.

Edelleen olen sitä mieltä että puhtaat sormet ovat usein paras tapa levittää meikkejä. Niillä saa pehmeää, luonnollista jälkeä. Siveltimille on kuitenkin myös paikkansa.

 Benecosin meikkisarjaan tulleita siveltimiä, ja niistä kaksi sivellintä nousi lemppareiksi: meikkivoidesivellin (foundation brush) ja luomivärin häivytykseen (blending brush) tarkoitetut siveltimet. Foundation brush on sen verran siro että sillä saa hyvin nenänpieletkin, ja blending brushilla häivytykset sujuu helposti. Plussaa myös siitä että siveltimissä lukee selkeästi mitä niillä on tarkoitus tehdä, joten aloittelevankin meikkaajan on niitä helppo käyttää.

Benecosin uudet siveltimet ovat vegaaneille sopivia.  Metalliosat ovat kierrätysalumiinia, varret koivua. Sivellinkarvat synteettisiä.

Kuten Benecosin meikeissäkin, hinta-laatusuhde on erinomainen.

Itse huollan siveltimet säntillisesti viikottain, voidesiveltimet heti käytön jälkeen. Näin ne pysyvät hyvinä mahdollisimman pitkään. Luomu marseille-saippuapalalla on maailman helpoin putsata siveltimet ja meikkisienet, ja pala kestää ikuisuuden. Kuivatan siveltimet aina harjakset hieman alassuin, jotta vesi ei valu harjasten kiinnityksiin ja pilaa sivellintä.

* tuotteet saatu testiin blogin kautta

Kommentoi