Jos mä ostaisin syys- ja talvimuotia...

Hey girl

Aion pysyä tiukkana päätöksessäni etten osta huvikseen mitään tänä syksynä/talvena. Vain ja ainoastaan vaatteita joita oikeasti tarvitsen tai joita puuttuu.

Eli ei sellaista oispa ihana saada jotain kivaa uutta vähän mieltä piristämään. Vaan rahaa säästöön mieluummin, ja kulutusta pienemmälle.

Se ei silti estä mua ihastelemasta vaatteita, ja fiilistelemästä että mitä mä ostaisin...

Ja hommahan on niin, että hankkisin valkoiset cowboy-bootsit...kuka olisi arvannut että niistä tulee iso juttu tänä syksynä?! Mä olen ihan varma että bootsit nostaisivat asut ihan uusille leveleille.

Rakastan tämän syksyn murrettuja väripaletteja. On vaan luonnollista että 80- ja 90-luvun rinnalle nousee 70-luku. Joka tuntuu itseasiassa tosi virkistävältä. Kamelinvärinen villakangastakki tai beige poolo olisivat ihanat, puhumattakaan ruskeista nahka- tai samettihousuista.

Sarjassamme vaatteita joita käyttäisin kerran tai kaksi, on ysärihenkinen minimekko joka on kokenut uuden tulemisen. Silti, niistäkin saa haaveilla :). Ja taidan pikkujoulukauteen tuunata yhdestä mekostani kunnon bileminin.

Myönnän, mulla oli jo Zaran huiviprinttihame jo ostoskorissa...tiedän että se olisi upea ison paksun neuleen parina. 

Ostaisin leokuosia tai jotain muuta eläinkuosia todella mielelläni. Vaikka laukun tai kengät. Vanhat farkut saa ihan uuden fiiliksen leokuosista. Mutta säästötili taas tykkää parittaa farkut vanhojen kenkien kanssa.

Syys/talvitrendien joukossa on myös paljon juttuja joita jo löytyy kaapista. Neuleet, vyölaukut, varresta ruttuiset saapikkaat (jotka on muuten helppo tehdä ylipolven saappaista), ruutukuosi, pvc. Ja yksi hauskin trendin on näyttävä kerrospukeutuminen, periaatteessa kasaa vaan päälle kaikkea mistä tykkäät :D, pysyt lämpimänä ja oot supertrendikäs.

-

I’m gonna keep my promise and try not to buy any new clothes this autumn/winter. If I buy something, it will be out of necessity, not because ”treat yoself”. Saving money and consuming less are my trends for A/W2018.

But girl can always dream.

If I’d buy this season’s trends...I’d go for white cowboy boots. I think these would level up any outfit.

Also 70’s neutral tones, warm browns and beige palettes are so beautiful. 

Mini party dress with 90’s vibe would also be on my shopping list.

Not to mention something with these gorgeous scarf prints...like the Zara dress I had in a shopping bag already...I’d also love something with animal prints.

But I think I have some cool stuff in my closet already, like pleat skirts, pvc pants, belt bag... and one of the biggest trends of A/W is layering...so easy: just dress in all your favorites and keep warm too!

Kommentoi