Keeping up with the Kardashians

Hey girl

Kerronpa pienen guilty pleasureni...

Mä katson Keeping up with the Kardashianeja. Taidan olla ainoa tuntemani ihminen joka tätä sarjaa seuraa :D. Olen ehkä pinnallinen, enkä ymmärrä kunnollisten tv-ohjelmien päälle mitään...Mutta itselleni on tärkeintä välillä vaan nollata aivot ja katsoa jotain mikä viihdyttää.

Kotona en saa millään seuraa ohjelman katsomiseen, vaikka tää ois just sellainen sarja mitä ois kiva katsoa ja kommentoida jonkun kanssa.

Olen ihan innoissani kun tiedän, että sunnuntaina klo 20:00 uusi jakso ilmestyy Katsomoon. Olen siis melko syvällä tässä ohjelman seuraamisessani...

Tykkään näistä tyypeistä, ja onhan se hauskaa seurata hetken aikaa elämää mikä on yhtä kaukana omasta arjesta kuin kuu auringosta. Suosikkihetkiäni uusimmalla kaudella on ehdottomasti se kun tyypit päättivät yöpyä ulkona teltoissa...loppujen lopuksi pihalla oli omat kokit ja teltat olivat paremmin varusteltuja kun peruskesämökki. Pikkusen överiä...

Mun suosikkihahmo on Kim. Oma mielikuvani hänestä on itseasiassa muuttunut ohjelman myötä. Viimeisimmissä jaksoissa on tuotu myös esille aiheita kuten kodittomuus, ja aselait, aiheita joita ei ehkä tällaiselta sarjalta odottaisi. Kim on saanut viimeaikoina tunnustusta muodin ja bisneksen saralla, ja mielestäni täysin oikeutetusti. Onhan hän kiinnostavimpia muotivaikuttajia, ja myönnän että häneltä saan itsekin välillä inspiraatiota niin meikin, hiusten kun vaatteidenkin suhteen. 

Joten kyllä, minä katson Kardashianeja ja mua ei hävetä myöntää sitä :D!

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Minäkin katsoin joskus Kardashianeja, mutta sitten joku kausi loppui tai muuten vain unohdin. Ihan parasta aivot narikkaan viihettä! Pitääpä kesälomalla selata Katsomoa sillä silmällä ;)

Mun mies inhoaa tätä sarjaa, joten hänestä ei ole katselukaveriksi :D 

MarikaJohannaP
Hey girl

Meillä sama juttu, ei suostu katsomaan vaikka kuinka houkuttelen :).

Maria Hakkala

Hei, jos Kardashianit kiinnostaa, kannattaa Katsomon lisäksi tsekata C Moren suoratoistopalvelu! Sinne on nyt tullut vino pino realityä, ja lupaavat näyttää syksyllä jenkkitahdissa Keeping Up with the Kardashiansin uudet jaksot!

Kyllä, C More on maksullinen suoratoistopalvelu, mutta siitäkin saa ekan kuukauden ilmaiseksi, ja siellä on jo nyt kaikki 14. kauden jaksot ilman mainoksia! :)

(sori tästä intoilusta, mutta tykkään jakaa infoa sarjafaneille :))

MarikaJohannaP
Hey girl

Loistavaa :)! Kiitos vinkistä :)! Täytyykin tsekata CMoren tarjonta.

Kirsikka W.

Mä olen seuraillut Karadashianeita aina silloin kun muut sarjat ovat olleet tauoilla! Nyt en tähän hätään muista, mikä kausi on meneillään, mutta ihan ajan tasalle en ole vielä päässyt :) Oma suosikkini Kardashian-Jenner -katraasta on Khloé, jonka huumorintajuun samaistun ihan täysin!

MarikaJohannaP
Hey girl

Khloe on kyllä mustakin hauska tyyppi :). 

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Minäkin tunnustan, enkä häpeä! :D

MarikaJohannaP
Hey girl

Ihanaa :)! Meitä onkin useampia jotka ymmärtää hauskan viihteen päälle!

Kommentoi