Lempparibiisit just nyt vol.2

Hey girl

Tykkään listoista ja musiikista, joten kuuntelussa olevien biisien listaaminen on tuplaihanuus.

Lisäksi on äärettömän mielenkiintoista kuulla mitä ihmiset kuuntelevat. Toisen kokoaman soittolistan läpikäynti on todella hauskaa ja jännää. Löytyykö samoja biisejä? Löytyykö yllätyksiä, vai onko lista ennalta-arvattava? Hitti vai huti?

Omat listani ovat melkoisia sillisalaatteja, mutta mielestäni tärkeintä ei ole kuunnella vain jotain tiettyjä genrejä. Vaan tärkeintä on se, mikä fiilis sulle musiikista tulee. Mua ei haittaa vaikka biisi olisi kuinka kliseinen hittirenkutus, jos mä tykkään siitä mä tykkään siitä. Ja siis meidän häiden soittolistalta löytyi mm. Robinin Frontside Ollie, koska mä nyt vaan satun jostain käsittämättömästä syystä tykkämään siitä biisistä :D.

Tällä hetkellä kuuntelussa pyörii värikäs kokoelma eri artisteja, tässä viiden kärki.

Poison-Talk dirty to me

Musiikki saa olla kepeää ja hauskaa. Poisonin musiikki on just sitä. Kuin pinkkiä purkkaa ja hattaraa, nautin tästä kasariklassikosta suuresti.

Lady Gaga-Always remember us this way

Niin surullinen ja kaunis biisi. Olen kuunnellut tätä leffan jälkeen todella paljon. Luin että Allyn rooliin A Star is Born-leffaan kaavailtiin aluksi Beyoncéa. En hetkeäkään epäile etteikö Bey olisi ollut ihan loistava, mutta tuntuu ettei kukaan olisi voinut vetää näitä biisejä ja Allyn roolia kuin Lady Gaga. Tämä ääni ja tunnelautaus on vaan mieletön.

Greta van Fleet-Highway tune

Niin kova biisi. Kun tämä soi korvissa on askel reipas ja ryhdikäs. Tuo energiaa pimeään marraskuuhun, ja mä olen niin onnellinen että annoin tälle bändille uuden mahdollisuuden. Ja miten upeaa että nousee tämäntasoisia bändejä aikana kun jankutetaan että rock-musiikki on kuollut.

Avenged Sevenfold-As tears go by

En pidä alkuperäisestä biisistä lainkaan, mutta Avengedin versiossa on kepeyttä ja rallattelua joka saa tästä biisistä ihan uusia puolia esiin.

Guns n' Roses-Shadow of your love

Mielestäni tämä biisi oli viime kesän Tallinnan keikalla parhaita hetkiä koko keikassa. Kadonnut kruununjalokivi joka onneksi julkaistiin tämän vuoden kokoelmalevysetin mukana. 

Edellisen viisikon voit tsekata tästä. https://www.lily.fi/blogit/hey-girl/lempparibiisit-just-nyt

Ja jos kaipaat soittolistoja 70-luvun soulista 80-luvun glamrockkiin, suuntaa mun Spotify-tilille. 

https://open.spotify.com/user/marikamakinen?si=hSh4D0O3QxabXxl30X3llg

Mitä sä kuuntelet just nyt?

Kommentoi