Master of outfits

Hey girl

Tänään se vihdoin koittaa, vuoden odotuksen jälkeen pääsen näkemään Metallican livenä ensimmäistä kertaa!

Keikoille haluan laittaa päälle jotain kivaa, mutta rentoa ja sellaista, että asussa viihtyy koko illan. Siinä täytyy myös voida mennä jatkoille minne tahansa. Kenkien täytyy olla hyvät jalassa, koroissa ei ole kiva seisoa permannolla, eikä myökään kiipeillä katsomoissa. Eikä saa tulla kuuma mutta ei myöskään illalla kylmä....siinähän sitä vaatimuslistaa onkin...

Niin. Enkä sitten tiennytkään yhtään mitä laitan päälle, ja vaikka kuinka pistin Metallican Master of Puppetsia soimaan ja tuijotin vaatekaappiani, ei minusta kuoriutunut Master of outfitsia.

Olisin halunnut rakentaa tyylin mustan prätkärotsin ympärille mutta sellaista ei kaapista löytynyt...joten päätin ottaa next best thingin eli mustan ylisuuren bleiserin.

Olkapäät paljaaksi jättävä musta-valkoraidallinen pusero ja väljät mustat housut saivat parikseen kengät joissa on mukava olla koko ilta. Ja kaiken kruunaa suuret korvikset.

Kyllä näillä pärjää.

Tällä soittolistalla on mun ehdottomat suosikit Metallican tuotannosta 

https://open.spotify.com/user/marikamakinen/playlist/6YrDuuF9PolrV0U9AKR4wX?si=ToSrhYcQSnSxIMEsBzJcHg

Toivottavasti keikka on odotuksen arvoinen!

 

 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Rokkaavaa keikkaa! Olisipa mahtava nöhdä Metallica livenä!

Erittäin Master of Outfits <3

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :)! Oli kyllä erittäin onnistunut keikka :).

Saranda
Tyhjä ajatus

Hauskaa keikkaa! Näytät upealta. :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos ihana :) <3!

Kirsikka W.

Mä kävin katsomassa Metallicaa Sonispheressa muutama vuosi takaperin, mutta tällä kertaa ei budjetti antanut periksi keikkailulle :( Mun keikkatyylit on yleensä tosi simppeleitä: bändipaita ja mustat housut, bootsit tai nilkkurit, nahkarotsi, punaiset huulet ja vahvat rajaukset. Ei tarvitse sen enempää miettiä mitä laittaa päälle, kun kokoonpano on suhteellisen vakio :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kuulostaa loistavalta lookilta :)! Mä ehkä lainaan ideaa ens keikalle :)!

Kommentoi