Milloin on aika lähteä?

Hey girl

Työpaikalla, parisuhteella ja ystävyyssuhteilla on paljon yhteistä. Ne ovat suuri osa elämäämme ja niiden laatu vaikuttaa meihin. Positiivisesti tai negatiivisesti. 

Kaikkien näiden kolmen kohdalla myös tulee joskus vastaan kysymys "jäädä vai lähteä?" Jäädäkö työpaikkaan, joka ei tunnu enää omalta? Onko parisuhteessa toivoa? Yrittääkö vielä ystävän kanssa jonka kanssa on pettynyt niin usein?

Olen kaikkien kolmen kohdalla luottanut vaistooni. Olen myös kaikkien kolmen kohdalla ollut joskus pulassa kun olen vaientanut vaistoni ja yrittänyt vaan. Kahdessa suhteessa joissa olen ollut, tuli vaan hetki jolloin tunsin että tämä on ohi. Ja se hetki alkoi vaan tulla yhä useammin, kunnes tiesin että totta se on. Työpaikassa olin järkisyistä pitkään, kunnes en vaan kesäloman jälkeen halunnut viettää sekuntiakaan paikassa joka teki minusta varjon itsestäni.

Mietin, että kaikkiin näihin tilanteisiin on vaiston lisäksi samoja syitä lähteä

- kun jatkuvasti tunnet ettei sinua kuunnella tai arvosteta

- jos tunnet että aikasi valuu hukkaan 

- tunnet että olet aina siinä antavassa tai joustavassa roolissa

- kun huomaat ettet vaan voi hyvin

- et enää innostu etkä inspiroidu

- et erityisemmin halua mennä aamuisin töihin 

- et pääse toteuttamaan parasta itseäsi

silloin voi olla aika lähteä ja tavoitella uutta.

Mulla on myös suunpielien asento testi. Jos töissä, suhteessa tai kaverin kanssa tekemisissä ollessa, suun pielet ovat enemmän alaspäin kuin ylöspäin...siirry eteenpäin.

Meillä on vain yksi elämä. Älä tyydy vähempään kuin siihen mikä on sinulle parhaaksi.

Kommentit

Suttastiina

Olen samaa mieltä.
Mutta ennenkuin luopuu ystävästä, lähtee parisuhteesta tai työpaikasta, kannattaa se tyytymättömyys muotoilla sanalliseen muotoon ja puhua. Keskustella vastapuolen kanssa ja katsoa onko toivoa vai onko kaikille parempi lähteä eri teitä :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Oot ihan oikeassa. Avoimuus ja keskustelu ovat aina avain onnistuneisiin suhteisiin, oli sitten kyseessä työ-, ystävyys- tai parisuhde. 

unepetitelife
une petite life

<3 ihana postaus ja tosi hyviä pointteja! Loistava tuo suupielitesti :D mahtavaa viikkoa sulle Marika!!

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos <3 :)! Ihanaa viikkoa sullekin :)!

Kommentoi