Nolo sottapytty!

Tässä se tulee, nolo tunnustus! Ai että mua hävettää. Hävetti kun otin kuvia, ja keksin siinä samalla jo jos jonkin näköistä selitystä…

Haluan nyt kuitenkin sanoa että tälle jutulle tulee jatko-osa! Makeoveri ja DIY!

I love me-messulippujen arvontapostauksessa pyysin arvontaa osallistuvia kommentoimaan että mistä he haluaisivat blogissani seuraavaksi lukea. Ja kiitos, oikeasti sain todella hyviä kommentteja joista aion seuraavina kuukausina kirjoittaa. Yksi ensimmäisiä on tämä: miten säilytät kaikkia meikkejä ja kosmetiikkatuotteitasi?

Auts! Päätin blogin perustaessani että en juurikaan photoshoppaa, liioittele ja en ikinä tee juttua tai suosittele tuotteita joiden takana en voi seisoa aidosti. Halusin aitoutta ja kertoa minkälaista mun elämä on. Ja sehän on välillä sotkuista, ja kaaosta. 

Puolisoni on hieman (tosi paljon) tarkempi kuin minä, meitsi räiskii menemään ja jälki on sit joskus just sen näköistä. Välillä taas palaan järjestelmälliseksi ja esimerkiksi luetteloon kenkäni…kunnes olen luonut taas uudelleen helvetinmoisen kaaoksen. Ehkä tää on jotain elämäni murmelina-meininkiä?!

Joo, selittelyä riittää, ja siis palataan alkuperäiseen aiheeseen. Olisi ollut helppoa sivuuttaa kommentti, mutta mä tykkäsin ideasta tosi paljon. Olisin voinut myös tehdä makeoverin ja sitten vasta blogipostauksen. Mutta mä arvostan teitä jokaista jotka luette mun blogia ihan sairaan paljon…joten päätin että teen sen nyt.

Ja tosiasia miten tällä hetkellä säilytän meikkejä ja kosmetiikkatuotteitani on tässä: olen sottapytty!

IMG_6684.JPG

IMG_6686.JPG

IMG_6687.JPG

IMG_6688.JPG

Siinä sitä kaaosta on…

Ja seuraava askel onkin se että teen postauksen siitä miten pienessä asunnossa saa järkevästi, järjestelmällisesti ja helposti säilytettyä meikkejä ja muita tuotteita! Niin että järjestys myös säilyy. Onko muilla vastaavia ongelmia? Tai hyviä ratkaisuja, esim jotain säilytys-systeemejä joita ilman ei pärjäisi?

Kommentit (5)
  1. Tunnistan itseni näistä kuvista! Meillä ei oiken ole edes kotona tilaa säilytellä mitenkään kauniisti järkättynä kaikkia mun meikkejäni, joten mulla ne lojuvat kirjotuspöydällä, tai sitten jämäkämmässä Victoria’s Secret -tyyppisessä paperikassissa, johon olen ne kaikki kerännyt. Jossain vaiheessa yritin tehdä vaatekaappiin jotain siisti meikinsäilöntätilaa, mutta huomasin sen olevan turhaa. Käytän meikkiä kuitenkin lähes joka päivä, niin ei oikein innostanut sitten ruveta kaivelemaan sieltä vaatekaapin syvyyksistä sitä tiettyä tuotetta, jota juuri sinä päivänä haluan käyttää.

    1. Onneksi löytyy muitakin :)! Mulla on kanssa tällä hetkellä tilan puute ja jotain näppärää tässä täytyy kehitellä.

  2. Oliko tässä kuva/kuvia? Ei näy…Käyppäs katsomassa mun uusin postaus, näetkö siinä kuvat, kun joku oli jo kirjoittanut, että kuvia ei näy. Taitaa olla sivustossa jotain vikaa nyt…

    1. Ei näy kuvat – omasta postauksestakin oli kadonneet eikä uudelleen pystynyt lataamaan.

    2. Onpas outoa, puhelimella selatessa kuvat näkyy, läppärillä eivät!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *