Out of my comfort zone

Hey girl

Onko täällä muita jotka ostaa aina samansävyisiä luomivärejä? Vaikka lähtisi hakemaankin jotain uutta, huomaa kotona että no, sieltä tuli taas niitä ruskean, kullan ja shamppanjan sävyjä :D.

Mulle käy niin aika usein, eikä siinä toisaalta mitään, ne sävyt tulee myös käytettyä. 

Olen ihastellut pitkään puna- ja purppurasävyisiä silmämeikkejä, mm. Nude-blogissa, mutta en  uskonut että ne sopisi mulle. 

Urban Decayn Naked Heat-paletti oli kuitenkin viimeinen niitti. Sävyt olivat vaan niin houkuttelevia että päätin kokeilla...paitsi paletti oli loppuunmyyty.

Muistin että H&M:llä on edullisia, ja aika hyviä yksittäisluomivärejä. Laajalla värivalikoimalla. Suuntasinkin H&M:lle ja löysin kaksi sävyä joilla ajattelin että pääsen hyvin alkuun. Punaisen ja purppuran värinapin.

Testasin sävyjä pikaisesti vanhan meikin päälle ja pakko myöntää että tykästyin kovasti! Tuntuu että sävyt saavat siniset silmät hohtamaan. Ehkä uskaltaudun vielä postaamaan kuvan vielä meikistäkin?

 

Kommentit

Kirsikka W.

Noi H&M:n luomivärit on kyllä omassa käytössä toimineet tosi hyvin sekä pigmentin, peittävyyden että kestävyyden saralla :) Ja noi sävyt on kyllä ihan supernättejä! Itsellä usein vähän sama vaiva, että tulee valittua semmoisia samoja turvallisia sävyjä, ja sitten kun haluaisi repäistä ja testata jotakin uutta, niin ei olekaan värejä mistä valita.

MarikaJohannaP
Hey girl

Noi on luomivärit on kyllä tosissaan yllättäneet positiivisesti :). Ja näillä saa pikkuhiljaa kartutettua sitä värivalikoimaakin :).

Yhtä sirkusta!

Tottakai laittat meikistäkin kuvia! :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Täytyy yrittää :)!

ElizabethRinne
Fashion Poetry

Ehrottomasti kuvia meikistäkin! :) 

Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

MarikaJohannaP
Hey girl

Täytyy yrittää saada selkeitä kuvia joissa sävyt näkyy :)!

Kommentoi