Pääasiat

Hey girl

Kerroin pari postausta sitten löytäneen maagisen combon jolla nämä kurittomat kiharani saa kuriin.

Toinen combosta on Olaplexin nro 3, kotihoitoon tarkoitettu hiusten hoitotuote.

Silloin en vielä tiennytkään että Olaplexillä on kotihoitoon myös uutuustuotteita: nro 4 ja nro 5, shampoo ja hoitoaine! 

Sain tuotteet testiin ja päätin tehdä kokeen, pesen kuukauden ajan vain ja ainostaan Olaplexin tuotetriolla.

Tällä hetkellä olen ehtinyt käyttää shampoota ja hoitoainetta kaksi kertaa. Pesuvälini on melko harva. Lupaan kuukauden päästä kertoa lisää!

Voin jo näiden muutaman käyttökerran jälkeen sanoa että Olaplex on loistava valinta pörröisyyteen ja harheuteen taipuivaiselle hiukselle.

Hiukset ovat pehmeät, kiiltävät ja liukkaat. Ja erittäin kostean ja kuuman päivän päätteeksi edelleen suoristuksen jäljiltä suorat.

Olaplex-kotihoitotuotteiden tarkoitus on parantaa hiusten kuntoa, lisätä kiiltoa ja helpottaa niiden käsittelyä. Tuotteissa on patentoitu ainesosa (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate). Se estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Se myös korjaa aiemmin syntyneitä vaurioita vahvistaen hiuksia. Olaplex vaikuttaa hiuksen rikkisidoksiin suojaten, korjaten ja pysyviä happivaurioita estäen. Näissä ei ole sulfaatteja, parabeenejä, gluteenia eikä eläinperäisiä ainesosia.

Monelle Olaplex tuli tutuksi kun Kim Kardashian vaihtoi hiusvärinsä mustasta hopeablondiksi ”yhdessä yössä”. Olaplex nimittäin mahdollisti näin rankat värjäykset. 

Vaikuttavat ainesosat ovat hapatettu vihreän teen öljy, acaimarjauute, abyssinianöljy ja punainen merilevä.

Erityinen plussa Olaplexille siitä että tuotepakkaukset ovat tehty merestä kerätystä kierrätysmuovista. Olaplex on myös täysin eläimillä testaamaton ja vegaaninen tuotesarja, erityinen sydän siitä!

 

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Ainesosat vaikuttaa hyviltä ja turvallisilta, kun ovat luonnollisia! Mä luulen, että tulevana syksynä hankintalistalla on tämä tuote - kiitos taas suosituksesta, ja ihanaa kun sulta saa aina niin hyviä, luonnollisia, kauneusvinkkejä <3!

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :) <3, ihana kuulla :)! Tämä duo on kyllä mun uusi lemppari.

Kommentoi