Päiväretki Tallinnaan

Hey girl

En ole oikeasti käynyt missään reissussa Suomen rajojen ulkopuolella vähään aikaan, joten kun tuli tilaisuus lähteä päiväretkelle Tallinnaan, oli ihan innoissani. Vapaapäivä, shoppailua ja ruokaa! 

Samantien muistin kyllä, että olen päättänyt etten enää shoppaile päättömästi, en vaatteita, enkä mitään muutakaan. Silti olin iskenyt Instagramissa silmäni yhteen neuleeseen, jonka annoin itselleni luvan ostaa. Neuletta en tosin löytänyt...

Vanha kaupunki on aina ollut mun mielestä kaunis, ja siellä on kiva vaan kävellä ja napsia kuvia. Tällä kertaa tunnelmat olivat kaikkea muuta kuin keväiset, räntää satoi koko päivän.

Emävirhe jonka teimme oli lounaan pitkittäminen. Odottelimme liian myöhään, ja sitten kun nälkä iski, iski myös nälkäkiukku...eikä mikään paikka enää kuulostanut kivalta. Vapianosin ohi mennessä jompi kumpi sanoi että Vapianosiin ei tällä kertaa..ja siellähän me sitten istuttiin pizzalla kunnioitettavan ruokapaikkoja etsimiskierroksen jälkeen. Mutta pizza on aina hyvää..

Tykkään paljon sataman vieressä olevasta kahvilasta Kochi-Kohvitubasta. Siellä on aina tilaa, se kauniisti sisustettu ja järkevän hintainen. Siellä me lopuksi kahviteltiin laivaan pääsyä odottelemassa.

Mulle uusi tuttavuus oli Tradehouse-liike Nautica-ostoskeskuksessa. Täältä löytyy vaikka mitä. Tarjolla on luonnonkosmetiikkaa, tavismerkkejä ja erilaisiin sheet maskeihin hurahtaneille valikoimaa löytyy vaikka kuinka. Täältä tein useimmat ostokseni mm. huulinaamion, partatuotteita puolisolle ja Davinesin hiusnaamioita.

Tallinn Design Housessa ihastuin Liisi Arron astioihin ja siellä on muuten myös tarjolla Nurmes-sarjan tuotteita. 

Muita paikkoja joissa olisin halunnut ehtiä käymään olivat:

Kehrwiedet Saiagang Cholaterie, ihanan tuntuinen paikka, ikkunassa luvataan Tallinnan parasta kahvia 

Røst-kahvila, korvapuustin tuoksu leijui kadulla kutsuvasti.

Taqueria, käveltiin nachopaikan ohi juuri kun pizzat oli jo nautittu

Tallinna on yksi mun suosikkikaupungeista, se kehittyy jatkuvasti, vanhassa kaupungissa on ihana kierrellä ja aina löytää jotain uutta. Tälläkin reissulla käveltyä tuli 16 km. 

 

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Oih noita isoja tulppaanipuskia! Tallinnassa on ai-na kiva käydä, tuntuu että sieltä löytyy aina jotain uutta ihmeteltävää ja ihasteltavaa :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Niin on, menisin samantien uudelleen :)! 

JollyHolly

oon kuullut et Tallinassa on parhaat kahvilat :) onpas tuossa kahvilassa ihanan näkösiä leivoksia!

MarikaJohannaP
Hey girl

Oli kyllä ihanaa kahvilatarjontaa :). Olisi voinut useammankin päivän kierrellä kahviloissa ja kaupungilla.

Siri H
Still Life

Haha, mä oon kans kokenut kerran ihan hirveen nälkäkiukun Tallinnassa, siinä oli poikaystävällä kestämistä :D Vapianon sijaan meidän oli pakko tyytyä sillä nälän hetkellä kotoisasti Amarilloon... :D

MarikaJohannaP
Hey girl

No arvaa :D! Oltiin Amarilloon menossa mutta siinä oli jotain remonttia ja loppui kärsivällisyys. Aina pitäisi olla jotain pientä purtavaa mukana :).

sharks
by a mile

Mekin ollaan menossa käväisemään Tallinnaan ens viikolla :)

Tuo kahvila kuulostaa ihanalta, pitää laittaa korvan taakse!

MarikaJohannaP
Hey girl

Kannattaa käydä :). Ihanaa reissua :)!

Kommentoi