Pikkujouluissa parasta on #ootd

Hey girl

Mietin, että onko liian aikaista alkaa miettiä pikkujouluasuja, mutta kun näin tällä viikolla kaverini kuuntelevan IG storyssään joululauluja...ajattelin että what the hell! Mulle parasta pikkujouluissa on lookkien suunnittelu...okei, ruoka ja tunnelma on yleensä aika jees myös.

Katsoin myös viikolla dokkarin Yves Saint Laurentin asuluonnoksista joita on arkistoissa kymmeniä tuhansia (muotia rakastavat, katsokaa tämä, taitaa löytyä YLE areenalta). Hän on lemppari suunnittelijoitani. Ja tästä dokkarista inspiraationi lähti ammentumaan.

Pikkujoulut menevät joko lookilla COOL GIRL tai PIKKU PIKKU BILEMEKKO. Toiseen asuun löytyy aineksetkin jo valmiiksi kaapista. Ylisuuren kakkuun ajattelin vaihtaa kullanväriset napit, jos sen valitsen. 

COOL GIRL

Ylisuuren bleiserin käyttö juhlamekon sijaan houkuttelee mua superpaljon. Perusmusta jakkupuku ilman paitaa, toimisi myös. Smokey eyes meikki ja kireä, supersiloiteltu ponnari kruunasivat lookin. Minimaaliset asusteet ja seksikkäät sandaalit lisänä.

PIKKU PIKKU BILEMEKKO

Täysin erilainen, superglitter-tyyli innostaisi myös. Ysäribileistä inspiraation saanut kiiltävä kankainen pikku bilemekko, joka häikäisee niin että muut tarvitsevat aurinkolasit. Tähänkin lookin tekisin sileän ponnarin, ja melko neutraalin meikin.

Kumman valitsisit?

Kommentoi