Polka dots

Hey girl

Polka dotsit taitavat olla tämän kevään raidat. Myönnän kyllä, että raitapaita kuuluu tähänkin kevääseen, varsinkin kun puolison kaapista löytyi mulle just hyvä raitapaita...mutta mun sydän sykähtelee pilkuille ja pallokuoseille kovemmin.

Hankin tämän paidan Mangosta viime syksynä, ja talvella jo mietin että oliko tämä hutihankinta. Ei ollut! Olin vaan vähän etuajassa. 

Onneksi on kevät ja kesä edessä, jolloin valkoiset farkut tuntuvat luontevilta jalassa, ne sopivat nimittäin täydellisesti tämän paidan pariksi.

Aurinkolasit ovat ehkä melkein överit, mutta mä rakastuin näihin heti ensisilmäyksellä. Eihän kaiken tarvitse aina olla liian vakavaa? Maailmaa on ihan hyvä katsella sydämen muotoisten lasien läpi. Samalla ajatuksella vetäisin jalkaan mukavat ugly dad sneakerit. Kenkiä vaihtamalla asun fiilis muuttuu täysin. Korkokengillä saisi vanhaa kunnon Hollywoodin 70-luku glamouria.

Mitkä on sun kevät/kesäsuosikkeja pukeutumisessa?

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Tosi ihana setti! Tykkään kovasti. :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :) <3!

JollyHolly

tosi hieno yhdistelmä! Noi arskat sopii tähänki ko nenä päähän! :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :) <3!

Kirsikka W.

Hyvältä näyttää! Tykkään siitä, että mixailet kaikkea erilaista ja luot oman persoonallisen tyylin, josta me muutkin ei-niin-tyylitietoiset voidaan ammentaa inspistä :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :)! Sä et arvaakaan miten iloiseksi tää sun kommentti teki mut <3!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Hei vitsit, kiitos tän postauksen, tajusin että mullakin on kaunis ja ohut mustavalkoinen pallopaita kaapissa! Vaaleiden farkkujen kanssa keväällä = oh yes!
Niin mageet kuvat taas <3

MarikaJohannaP
Hey girl

Yes! Ihan loistavaa! Joskus vaatteet vaan odottaa sitä oikeaa hetkeä ja sit ne on ihan täydellisiä :). Ja kiitos ihana <3!

Kommentoi