Shine bright like a diamond

Hey girl

Kuukausi sitten postiluukusta tupsahti kutsu, joka sai mut kiljahtelemaan riemusta. Kutsu uuden kampaamo ja meikkistudio Studio SAVON ja Ekon avajaisgaalaan. Ei siis mihin tahansa avajaisiin, vaan upeaan iltapukugaalaan.

Studio SAVON ja Ekossa yhdistyy kaksi erillistä Kati Kristiina Mouhun omistamaa liikettä ja samalla siirryttiin uusiin tiloihin.

Lahdessa Vuorelman kulman upeissa tiloissa on nyt laivastonsinisellä, kullalla ja tammensävyillä sisustettu, mielettömän upea tila. Ja voin luvata että jos et tarvitsemaasi palvelua heiltä löydä, et sitä oikeasti tarvitse. On blow dry-kampaamopalvelua, meikkikouluja, kauneusmyymälää, you name it!

Avajaisiin asteltiin tietenkin punaista mattoa pitkin, ja ne alkoivat Best of Lahti-muotinäytöksellä ja Katin puheella ❤️. Muotinäytöksessä vilahteli mm. Shirly Karvinen ja Joanna Kuvaja. Muutenkin avajaisissa oli silmänruokaa kun vieraat olivat pukeutuneet parhaimpiinsa. Harmi ettei vaan ehtinyt ottaa enempää kuvia. Illan kuningatar oli tietenkin itse oikeutetusti Kati upeassa puvussaan josta mulle tuli mieleen glamour-viikinki.

Erityismaininnan annan ihanista tarjoiluista ja shampanjabaarista. Macaron-leivoksia tuli nautittua luvattoman paljon...

Oma juhlalookkini koostui kiharapilvestä ja mustasta iltapuvusta. Luonnonkiharoiden ansiosta kiharapilvi on luottojuttu, se ei lässähdä kesken illan, ei vaikka yrittäisi. Ja musta väri on vähän samanlainen luottojuttu, ja se vaan on mun happy color.

Lisää tällaisia juhlia kiitos!

Nyt tutustun goodie bagin sisältöön.

Kommentoi