The skin I'm in

Hey girl

Itseruskettavat. Kevään ja kesän suosikkiaihe. Mielikuvia on monia... se tuoksu (haju?), raidat (eikä mitkään coolit rusketusraidat), oma inhokkini: likaisen näköiset sormet ja tahraiset kämmenet, sekä rumasti hilseilevä rusketus. Luonnollisuus ei aina ekana tule mieleen itseruskettavista puhuttaessa.

Olen kuitenkin jättänyt auringonoton jo monta kesää sitten, vaikka rakastan ruskettunutta ihoa. Siinä vaan on jotain, musta se näyttää hyvältä, seksikkäältä ja terveeltä. Siitä tulee mieleen ranta, hiekka, aurinko ja vapaus.

Monien kokeilujen jälkeen, sekä muiden arvostelujen jälkeen päädyin ruskettamaan itseni Vita Liberatalla. Sitä ennen mulla oli suosikkina merkki jonka nimeä en enää muista, mutta kuten Vita Liberatakin, siinä ei ollut sitä pistävää itseruskettavien tuoksua. Levitän Vita Liberatan aina levityskintaalla, sitten laitan kasvot ohuelti, lisäten extraa kohtiin joihin aurinko osuu eniten, ja lopuksi laitan kädet ja sormet. Pyyhin lopuksi sormien välit ja kämmenet vanulapuilla ja häivytän rajat mahdollisimman hyvin.

Olen kokeillut Vita Libaratalta asteittain sävyttävää, vaahtoa ja voidetta. Kaikille annan arvosanan kiitettävä. Helppoja levittää, ja kauniita sävyjä iholla. Vaahto on paras siinä mielessä että se on sävytetty ja sen kanssa on todella helppo nähdä levitysjälki.

Nyt testissä on Vita Liberatan edullisempi sisarusmerkki NKD SKN. Valmistajan kuvaus: "Tämä hajuton ja tehokkaasti kosteuttava gradual-tuote on valmistettu 100% luonnollisesta DHA:sta. Se ei sisällä hajusteita, parabeeneja eikä alkoholia." Voin kertoa että ei ole pettymys tämäkään :).

Parhaiten onnistumisesta kertoo se, että rusketukseni menee ihan täydestä, ja kun kerron että se on purkista, saan antaa ostoslistan tuotteista joita olen käyttänyt.

Lisää itseruskettavista ja vinkkejä niiden käyttöön voit lukea täältä Kolmistaan-blogista http://www.lily.fi/blogit/kolmistaan/15-vinkkia-taydelliseen-itseruskettavaihoon

 

 

 

Follow my blog with Bloglovin

Kommentoi