Syksyn meikkitrendit 1/2

Hey girl

Satuin olemaan niin onnekas että sain haastatella kahta huippu meikkiartistia, alansa guruja, Kati Kristiina Mouhua ja Sara Tarnasta syksyn meikkitrendeistä. Juttua riitti niin paljon että päätin jakaa sen kahteen osaan.

Ensimäisenä käymme läpi tämän syksyn meikkitrendit:

Kati: Meikkitrendeissä jyllää tulevana kautena kolme asiaa:

1. MATTA. Mattahuulet, muista hyvä huulien kuorinta ja vahamaiset mattapunat.  Luonnonkosmetikassa mehiläisvahaa sisältävät ovat ihanan tuntuisia huulilla. Mattasilmät: esim. taupe-sävyiset smoky eyesit, jotka sopivat suomalaisille naisille loistavasti. Mattainen iho palaa kiillotettujen ja kuullotettujen strobing-meikkien jälkeen. 2. Luonnollisemmat kulmakarvat. Tarkasti muotoillut insta-kulmat saavat vastapainoksi runsaammat 90-luvun huippumallien kulmat. Kulmat ovat edelleenkin näyttävät ja paksut. 3. Karkkivärit huulilla. Kevyen meikin kaveriksi huulille sipaistaan jopa neonvärejä - huulimeikkien värikirjo on nyt huikea! 

 

Sara: Ehdottomasti tulee näkymään enemmän pyöreitä/pyöreähköitä silmämeikkejä pisaran ja kissamaisten silmämeikkien sijaan.  Myös rajauksia jätetään kokonaan tai osittain pois yläluomelta, mutta alaluomen sisään käytetään kynää usein, valkoista, vaaleaa, värillistä, mustaa.  Huulimeikeissä hoitavat pigmenttiset pehmeät punat tekevät paluuta ja liquid lipstickien koostumus ei ole enää ultramatte vaan moni on ihan kiiltopunia. Kulmakarvat saa olla luonnollisemmat eikä niin sharpit eli karvoja piirretään paljon tai käytetään mascaraa kulmiin tuomaan volyymiä. Puutericontour vaihtuu cream contouriin takaisin, mutta ei ole niin massiivista kuin ennen. Creameillä haetaan pehmeämpää ja luonnollisempaa lopputulosta kevyempien meikkipohjien rinnalle jotka jatkavat muodissa myös kesän jälkeen. Instragram lookeissa nähdään paljon holograafisuutta highlightereissa, huulissa ja silmissä. 

Kuva: @kampaamokuningatarkati

Kuva: @saratarnanen

Katin ja Saran Instatilit kannattaa ottaa haltuun, jos ne eivät ole vielä seurannassa, kummankin tilillä on toinen toistaan upeampia meikkejä ja lookkeja, sieltä löytyy inspiraatiota koko syksyksi!Kati http://instagram.com/kampaamokuningatarkatiSara http://instagram.com/saratarnanen

Kommentoi