Syksyn meikkitrendit 2/2

Hey girl

Syksyn meikkitrendejä käydään läpi kahdessa osassa mahtavien meikkiartistien Katin ja Saran kanssa. Ekan osan löydät tästä.

Mistä olet itse eniten innoissasi ja mitä trendejä aiot soveltaa?

Kati: Tänä syksynä nähdään tummien goottihuulimeikkien vahva paluu. Kokeile syvää tummanpunaista tai burgundyn sävyjä mattaisina.

Olen todella innoissani tästä. Tulee omat ysäriteinivuodet mieleen. Onneksi meikkituotteet ovat kehittyneet paljon vuosien varrella ja nykyisin luonnonkosmetiikasta löytyy minun suosikkipunat - mehiläisvahaa sisältävät mattapunat, joiden pigmentti pysyy täydellisenä läpi pitkän päivän.

Sara: Holografia! Koska tykkään ite näyttävämmistä ja erikoisemmista lookeista, mutta olen huomannut soveltavani jo kaikkia yllä mainittuja. Jotenkin eniten innoissaan olen pyöreähköistä silmämeikeistä, koska olen ennen vihannut niitä ja nyt huomaan innostuvani niistä. On freshiä pitää wingedliner-vapaita päiviä.

Mikä on syksyn must-have meikkituote?

Kati: Vahamainen Zuiin viistopäinen kulmakynä, jolla loihdit trendikkäät runsaammat kulmat ja tietenkin Diego Dalla Palman uusi luonnonmukainen mattapuna.

Sara: Mascara, jota käytät kulmiin. Ruskea tai musta ja erittäin kampamainen harja, jotta lopputulos on siisti ja osuu vain karvoihin.Cream contour stick, ohuempi meikkivoide ja itselle sopiva kiiltopuna esim. Nyxin Butter glossit ovat juuri sellaisia ja sävy löytyy jokaiselle.

Kuva: @kampaamokuningatarkati

Kuva: @saratarnanen

Katin ja Saran Instatilit kannattaa ottaa haltuun, jos ne eivät ole vielä seurannassa, kummankin tilillä on toinen toistaan upeampia meikkejä ja lookkeja, sieltä löytyy inspiraatiota koko syksyksi!
Kati http://instagram.com/kampaamokuningatarkati
Sara http://instagram.com/saratarnanen

Kommentit

josha

Oh, tummat huulet! Rakastan tummia huulia vaikka harvoin tuleekaan itse toteutettua :D Tänä syksynä voisi yrittää panostaa.

MarikaJohannaP
Hey girl

Sama juttu :), tykkään tummista huulista mutta en juuri laita niitä ikinä.

Kommentoi