Take care

Hey girl

Postasin Instagramiin kuvan meikkisiveltimien huollosta jokin aika sitten. Myönnetään: Inhoan siveltimien putsausta, se on työlästä ja aikaa vievää.

Teen huollon kuitenkin viikoittain putsausta kaipaaville siveltimille. Puhtailla siveltimillä on kivempi meikata. Enkä halua edes ajatella mitä kaikkea likaisiin siveltimiin kertyy.

Olen putsaillut siveltimiä välillä shampoolla ja välillä saippualla. Jollain tuotteilla lika irtoaa helpommin kuin toisilla.

Sain Naturellementiltä testiin tämän Marius Fabren Marseille-saippuan. Saippua on vegaaninen, biohajoava ja 100 % luonnollinen koostumukseltaan. Se ei sisällä myöskään väriaineita eikä hajusteita. Siveltimien lisäksi tätä voi käyttää vaikka pyykinpesuun.

Tiedän, että tämä kuulostaa niin mainospuheelta, mutta en ole koskaan suoriutunut siveltimien pesusta niin nopeasti ja helposti. Oon vaan ihan super tyytyväinen. Pyyhkäisin siveltinta saippuassa ja sen jälkeen pyörittelin sivellintä kämmenellä puhtaaksi. Kärsimättömälle tyypille ihan pelastava tuote.

Kuivatan muuten siveltimet aina niin että ne ovat hieman kallistetussa kulmassa, eivät vaakatasossa. Olen lukenut että kosteus saattaisi siveltimen sisälle valuessaan tehdä hallaa harjasten liiman kiinnitykselle. En tiedä pitääkö paikkaansa, mutta en halua ottaa riskiä mun lempparisiveltimien kanssa.

* tuote saatu blogin kautta

Marius Fabrea löytyy ainakin Ruohonjuuresta, Hyvinvoinnin verkkokaupasta ja Joliesta.

Kommentit

Kirsikka W.

Täähän kuulostaa mielenkiintoiselta! Mä olen myös itse ihan superlaiska siveltimien putsaaja, ja pesen niitä vaan jos on ihan pakko... Juurikin toi vaivalloisuus on suurin syy, kun en tähän sopivaa saippuaa ole vielä mistään kohtuulliseen hintaan löytänyt.

MarikaJohannaP
Hey girl

Tää kannattaa kyllä sit testata, maksaa alle viisi euroa ja on iso pala josta riittää moneen pesuun :)!

Kommentoi