Tämä tuotesarja millä on liian vaikeat nimet

Hey girl

Kim Kardashian kertoi käyttävänsä tätä alle kympin seerumia, ja minä uteliaana menin klikkailemaan The Ordinaryn sivuille, että mistä tuotteesta on kyse. Eli Granactive Retinoid 2% Emulsionista, joka tasoittaa ihoa ja häivyttää juonteita.

Tykkään Ordinaryn tuotteiden pelkistetystä ulkoasusta ja siitä, että niissä ei ole mitään turhaa. Ne ovat edullisia, ne tulevat nopeasti, ja ne toimivat iholleni. Miinusta annan  tuotenimistä, joita ei valitettavasti ole pelkistetty, vaan tuntuu että niitä ei muista millään! Itse tuotteiden tilaaminen tuntuu myös vähän hankalalta koska vaihtoehtoja on PALJON. 

En odottanut oikeastaan mitään tältä retinoidiemulsiolta. Minä ja Kim ollaan kuitenkin melko eri leveleillä, ja skeptinen osa minusta mietti, että onko se ikinä edes käyttänyt tuota tuotetta. 

Käytän tällä hetkellä myös muutamaa muuta tuotetta iltaisin. Huomasin vaan eräänä iltana, että tykkään erityisen paljon siitä miltä iho tuntuu tämän emulsion jälkeen. Se on pehmeä ja kosteutettu. Kesällä tuskin laittaisin päälle enää mitään muuta. Nyt laitan vielä yövoiteen.

Emulsion koostumus on mielenkiintoinen, se on samalla maitomainen ja kevyt, mutta silti jättää ihon pinnalle kostean tunteen. 

Aion hankkia tätä lisää, ja ehkä tässä on myös Kimin salainen ase :D.

Aikaisempia Ordinary-fiiliksiä voit lukea täältä

http://www.lily.fi/blogit/hey-girl/ihan-tavallista-kosmetiikkaa#cxrecs_s

Kommentit

Lsitoin nyt tilaukseen useampia ordinaryn tuotteita. Aikaisemmin ei ole ollut kokemusta hapoista, mutta muista ordinaryn tuotteista kylläkin. Kiitos vinkistä.

MarikaJohannaP
Hey girl

Toivottavasti tykkäät :)! Kerro sitten mitä tykkäät.

Ehdottomasti.

Kommentoi