Tyylimuusa VB

Hey girl

Pakko myöntää ihan rehellisesti että en osaa mieltää Victoria Beckhamia enää Spice Girlsiin Posh Spiceksi mitenkään. Tai fudisvaimoksi jolla oli blondatut pitkät hiukset ja silikonit. Kaunis ja trendikäs Victoria on toki ollut aina, mutta tuntuu että viime vuosina kaikki palaset on loksahtaneet kohdilleen täydellisesti.

Rakastan hänen tapaansa yhdistellä väljiä vaatteita ja rakentaa silhuetti taidokkaasti asuun kuin asuun. Kasailin Pinterestiin taulun Victorian inspiskuvia ja samalla mietin että kunpa saisikin Victorian stailaamaan oman vaatekaapin uusiksi.

Tässä asussa on jotain niin täydellistä että pukeutuisin tähän ehkä koko syksyn. Mustavalkoinen kokonaisuus ei todellakaan ole tylsä oikein koottuna.

Poolopaidoissa Victoria on ihan mestari, tällainen musta poolo ja väljät housut yhdistelmä takaisi sen että huonot asupäivät on historiaa.

Valkoinen paitapusero on klassikko. Tässäkin asussa mittasuhteet ja väljyys tekevät kaikesta paljon mielenkiintoisempaa.

Väljää, rentoa mutta silti niin tyylikästä.

Vekkihametta ei kyllä voi mitenkään kutsua mummohameeksi enää...

Vaatekaapin täysi mylläys on kyllä jälleen edessä ja syksyksi kaappiin täytyy löytää laadukas poolo, rennot suorat housut, sekä lisää valkoisia paitapuseroita.

 

heygirlblogi@gmail.com - Instagram - Facebook - Pinterest - Bloglovin

Kommentoi