Vähemmän toisten arvostelua

Hey girl

Mulla on jo pidemmän aikaa ollut mielessä yksi juttu.

Olen todella kyllästynyt siihen, miten jotkut kokevat asiakseen kertoa miten muiden pitäisi olla. Miten on aina oikea tapa olla ihan mitä tahansa tai missä tahansa. Näin yhden leikkimielellä tehdyn videon missä vitsailtiin ihmisten somekäyttäytymisestä ja mulle tuli fiilis että oikeasti, ei naurata yhtään. (En tiedä onko mun huumorintaju vaan hukassa, että osuiko video huonoon päivään...?)

Video alkoi tuntua edetessään yhä tympeämmältä. Pitäisikö mun nyt nauraa, että joo, onpa kyllä typerä ja nolo kun toi jakaa noita aforismeja tai idiootti mikä idiootti kun osallistuu noihin arvontoihin. Mutta kuka mä olen sanomaan muille mikä on "oikea tapa" olla somessa? Tai ylipäätään missään?

Alkoi vaan kyllästyttää siinä hetkessä kaikki ohjeet ja oppaat...kuinka tviittaat oikeanlaisen tviitin, tai miten teet täydellisen IG postauksen...siis blaah. Kenen mielestä? Ja samoissa ohjeissa usein nykyään muistutetaan kuitenkin että muista olla oma itsesi, ja aito...

Mitä jos annettaisiin jokaisen olla ihan vaan miten on, ja oikeasti olla aito. Oma itsensä. Se on eri asia jos joku kaipaa neuvoja ja vinkkejä, silloin on aina fiksua auttaa.

Mutta oisko sellainen muiden tekemisillä naureskelu niin last season?

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

ON last season! Huumoria voi tehdä muita pilkkaamattakin. :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Niin mustakin :) <3.

unepetitelife
une petite life

Hyvä kirjoitus<3!

Kommentoi