Yoga state of mind

Hey girl

Loma jäi taakse. Ihanat neljä viikkoa joilla mieli lepäsi ja keho kävi täysin omassa, luonnollisessa rytmissä.

Tarvitsen tällaisissa tilanteissa, kuten lomalta paluu,  joogaa enemmän kuin ikinä muulloin. Jooga on ollut osa elämääni kauan. En harjoita sitä enää niin kurinalaisesti kuin alussa, joilloin tein sitä viitenä, kuutena päivänä viikossa. Joskus teen vaan aurinkotervehdyksia, joskus joogaan säntillisemmin. Minusta vaihtelevuus kuuluu joogan luonteeseen. Se on myös mielentila. Tasapaino asioiden välillä. Kun kehoa ja mieltä kuuntelee, oppii sen milloin joogaa tarvitsee enemmän ja milloin sitä voi vähentää. Pahaa se ei tietenkään tee koskaan.

Silloin kun kaipaan vakautta enemmän, rullaan vaaleanpunaisen joogamattoni auki tavallista useammin. Haluan säilyttää kiireettömän ja rentoutuneen mielentilani mahdollisimman pitkälle. Siinä saa jooga auttaa jälleen kerran.

Tänäkin aamuna kun olin ulkoiluttanut koirat, mieleeni vaan tuli, että ehtisin kyllä tehdä aurinkotervehdykset nytkin. Ja se kyllä kannatti. Yleensä aina joogaan iltaisin, ja aamusta kroppani oli niin kankea että ihan säikähdin. Samalla muistin että aamuisinhan tämä pitäisi tehdä aina. Pelkästään jo syvään hengittäminen auttaa tyhjentämään mielen ja luomaan kiireettömyyden tuntua aamuun.

Voimia ja rauhallista mielentilaa muillekin lomalta palaaville. Otetaan tähän hommaan sellainen yoga state of mind.

 

heygirlblogi@gmail.com - Instagram - Facebook - Pinterest - Bloglovin

 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Oi, jooga <3 Kotona käy sellainen hulina, ettei siellä voi joogata, mutta pitäisikin varata joku jooga-kurssi tälle syksylle! Tekisi varmasti niiiiiin hyvää!

MarikaJohannaP
Hey girl

Jooga on kyllä hyvä tasapainottava laji kiireen keskellä :).

Kommentoi