Ladataan...
Hey girl

Olen tänä syksynä huomannut taipumusta silmäpusseihin. Siinä ne joka aamu ovat olleet, eikä  ole kurkkuviipaleet eikä kylmä vesi auttaneet. Eikä kyllä lämmin vesi suihkussakaan.

Ostoslistalla on ollut ihmetuote joka lupaa poistaa silmäpussit hetkessä. 

Mietin kuitenkin yhä useammin, että mikä jonkin asian aiheuttaa, ja yritän vaikuttaa sen syntyyn eikä vain hoitaa oireita.

Syksy on ollut kiireinen, olen joogannut ja lenkkeillyt liian vähän. Kuivaharjaus on unohtunut monena iltana ja kroppa tuntuu oikein kaipaavan sitä. Unesta olen tinkinyt liian usein, ja syönyt liian myöhään.

Otin itseäni niskasta kiinni viikko sitten. Aikaisemmin nukkumaan, herkut minimiin ja ei syömisiä illalla. Keholle olisi muutenkin hyvä antaa rauha yöksi ja lopettaa syöminen paria tuntia ennen nukkumaan menoa.

Huomasin eilen aamulla että silmäpussit ovat aamuisin selvästi pienemmät. Joten uni ja järkevä ruokailurytmi ovat kunnon täsmäaseet taistelussa virkeämmän naaman puolesta :D!

Onko sulla jotain hyviä vinkkejä?

I've been noticing these bags under my eyes lately, and they sure ain't Prada, lol. 

It has seemed that nothing helps, cucumber slices and ice water are all for nothing.

I've thinking about buying this wonder product that reduces eye bags in minutes. But I also believe you should think about what causes your problem and not only treat the symptom.

I've been too busy, skipping yoga and running too often. Overall my lifestyle hasn't been on point.

So I did little changes, went to bed earlier and didn't have snacks at evening. I stop eating about six o'clock and have something small like banana if  I'm really hungry.

And the bags are gone, or at least way smaller! So I think two best products to reduce the bags under your eyes are sleep and eating smart.

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Kylmät ilmat asettaa iholle aika kovia haasteita. Vaikka mulla on sekaiho, meinaa sitä kiristää, nipistää ja kutittaa kun ilmat kylmenee. Inhoan sitä.

Iho kuivuu, ja siitä on vaan pakko pitää eri tavoin huolta. Kuivaharjaus ja kosteutus ovat niistä tärkeimpiä. Heti kun skippaan jonkin hoitotoimenpiteen saan sen kirjaimellisesti tuntea nahoissani.

Sain testiin Sokokselta uutta Centifolia luonnonkosmetiikka sarjaa, joka on ranskalainen ekosertifioitu ihonhoitosarja. Se on yksi ensimmäisiä Cosmebio-sertifioituja merkkejä Ranskassa. Centifolialla on ideologia, jonka mukaan kasvit ovat elollinen raaka-aineen lähde ja ne tarjoavat monipuolisesti aktiivisia ainesosia ihonhoitoon. Tämä sarja on koko perheelle suunnattu ja sopiva. Se on mielestäni myös hyvin edullinen ja pakkauskoot ovat riittoisia. 

Ylipäätään tykkään tästä trendistä että laadukasta luonnonkosmetiikkaa saa nykyään myös hyvin edullisesti, jolloin valintojen tekeminen ei jää ainakaan hinnasta kiinni.

Valitsin ruusuveden jota voi suihkia kasvoille pitkin päivää. Olen huomannut että kasvosuihkeet on näytön äärellä työskentelevän hyvä ystävä. Olen suihkinut tätä meikin alle, päälle ja iltaisin kasvoveden sijasta. 

Aprikoosi-vanilja suihkugeeli houkutteli tuoksullaan ja aurinkoisella pakkauksella. Tuoksu tuo pienen luksushetken arkeen aamusuihkussa. Tälle tuoksulle myöntäisin vuoden paras suihkusaippua tuoksun.

Kosteusvoiteeksi otin neutraalin voiteen joka sopii koko perheen käyttöön. Tämä voide on kevyt ja imeytyy nopeasti. Tuoksu on neutraali, hieman niveamainen. Itse käytän tuhdimpaa voidetta kyynärpäihin, kämmenselkiin ja polviin, mutta koko kropan kosteutukseen tämä sopii täydellisesti.

Levitän itse kaikki kosteuttavat tuotteet heti pesun jälkeen, näin kosteus ei ehdi haihtua iholta. Talvella myös kuivaharjaan ihoa mahdollisimman usein jotta saan kuolleet ihosolut pois, ja kaiken imeytymään ihoon tehokkaammin.

Ps. Näistä tuotteista saa koottua aika kivoja joululahjapakkauksia kavereille ja perheelle :).

I found new natural cosmetics skincare line called Centifolia. Centifolia is french brand and they were one of the first brands to recieve the Cosmebio certificate.

Winter season is tough on skin, so it needs extra care. I moisturize and dry brush my skin a lot, and if I skip my skin care regimen, my skin gets really dry and irritated.

I've been testing three products from Centifolia. Rose water spray that can be used as toner and to freshen up your skin. Body lotion and shower gel. I really like these products, especially the scent of the shower gel!

Great thing about this product line is that it is suitable for the whole family, and it is really affordable. These products could be nice christmas presents too!

Ota Sokos seurantaan täältä http://instagram.com/sokoslahti

https://www.facebook.com/sokoslahti/

* yhteistyössä Lahden Sokoksen kanssa

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Maanantaina löysin Sokokselta Oh Yeahh-huulivoiteen. Olen tätä jo hetken metsästänyt. Happiness Instituten huulivoide lupaa nostaa onnellisuustasoja voiteessa olevan tryptofaanin avulla. Ja se ei maanantaina ole pahitteeksi.

Tiistai, jännin päivä aikoihin. Tuo Wannabe DJ on nimittäin radio-ohjelma jota teen jatkossa joka toinen tiistai! Käytiin siitä kertomassa #jotainihanmuuta ohjelmassa ja naurettiin puolitoista tuntia putkeen radiossa. Tästä taidan tehdä vielä oman postauksen?

Hemmottelin itseäni keskiviikkona kaikilla aisteilla. Ps. Näistä ihanista voidemaisista tuoksuista myöhemmin lisää.

Torstaina kävin ottamassa uuden yumi-lashes hoidon ja samana päivänä se sattui olemaan Trendin uutiskirjeen kauneusvinkeissa. Eikä suotta, tuo hoito tekee ripsille ihmeitä!

Oletko nähnyt pandan moshaavan? Mä näin perjantaina Jyväskylässä. Olipahan halloweeni.

Lauantaina katselin itku kurkussa kun kummipoikani tapasi sankarinsa, Ryhmä Haun Sampan ja Vainun. Se oli niin hurjan suuri hetki pienelle pojalle <3.

My week in pictures. I finally found the Oh yeahh lipgloss, and the big deal about it is that it contains tryptophan. I also started something totally new! My own radioshow called Wannabe DJ. I spoiled myself a lot, took new yumi lash treatment. Weirdest thing about this week was definitely the moshing panda on Halloween :D! And my heart almost bursted out of my chest when my nephew saw Paw Patrol. It was such a huge deal to him.

Ladataan...

Pages