Ladataan...
Hey girl

Punaiset huulet olivat mulle pitkään sellainen big no no. Ne tuntuivat vaan liian räikeiltä, ja sävyt aina vääriltä. Muilla ne kyllä näyttivät hyvältä. Onneksi löysin muutaman sävyn joiden rohkaisemana laajensin huulipunavalikoimaan punaisia sävyjä. Tai itseasiassa kiiltoja.

Punaisilla huulilla saa mistä tahansa lookista juhlavamman ja ne vaan tuntuvat kuuluvan pikkujoululookkiin kuin nenä päähän. Tykkään itse käyttää kiiltoja enemmän kun punia, ja esittelen tässäkin omia suosikkikiiltoja, ja pari huulirasvaa. Kaikki ovat parabeenittomia, Hurraw luonnonkosmetiikkaa.

Hurrawin sävytetty kirsikkahuulivoide on ykkönen. Se toimii arjessa, tuoksuu hyvältä ja maltillisemmalla meikkaajalle se tuo just sopivasti väriä huulille pikkujoulupäivänä. Tämä voisi toimia myös poskilla.

Oh Yeahh-huulivoide punaisen sävyssä on myös maltillisemman meikkaajan tuote. Plus tämä tuote antaa onnellisuusboostin nostamalla serotoniinitasoja. Oh Yeahh saa pakkauksestaan erikoismaininnan, kiiltävän punaisen hylsyn voi todellakin ottaa esille laukusta. Näitä taidan myös pistää muutamaan lahjapakettiin.

Yhteiskuvista puuttuu Estelle Thildin huulikiilto, joka on nousi huulikiiltojen top 5:seen. Siinä on erilainen koostumus kuin muissa käyttämissäni kiilloissa, jopa vesimäinen, mutta se ei todellakaan ole huono asia.

We Care Iconin kiilto on edullinen mutta loistava. Tykkään sen raikkaasta punaisen sävystä, käytän tätä arkena sekä juhlissa. Vaikka trendinä on ettei huulia rajata, juhliin väritän huulet rajauskynällä ennen kiiltoa.

NYX:iltä mukana on kaksi kiiltoa, Liquid suede ja Soft matte lip cream. Liquid suede on koostumukseltaan kuin maalia ja se todella pysyy huulissa. Lip cream on puolestaan kermamainen ja paljon pehmeämpi. NYX:in huulikiilloissa hinnalle saa todellakin vastinetta.  Sävyvalikoimaa riittää ja kiiltojen koostumus on 10/10. Liquid sueden jälkeen huulet tosin tuntuvat usein kaipaavan kuorintaa ja tehokosteutusta.

Kuvista puuttuu uusin suosikkini, vegaaninen Nordic girlin huulikiilto. Tätä suosittelen ekoihin pikkujouluihin, tai vähän varttuneemmallekin juhlijalle. Huulikiillon koostumus on kevyt, mutta huulista tulee just pikkujoulun punaiset.

Punien sävyn valintaan on olemassa vaikka mitä nyrkkisääntöjä, mutta mielestäni parhaiten löydät sopivan sävyn kun myyjän kanssa yhdessä etsitte ja testaatte sävyjä.

 

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Mä olin se luokan ujo tyttö. Kammosin jokaista suunvuoroa. Kun oli kiertävä vuoro ja jokaisen piti sanoa jotain omalla vuorollaan, luulin että sydämeni räjähtää ulos rinnasta.

Kun mun piti pitää esitelmä mulla nousi vedet silmiin ja ääni alkoi täristä.

Eikä se varsinaisesti helpottanut missään vaiheessa koulua. En saanut positiivisia kokemuksia joilla olisin saanut varmuutta vaan jokainen esiintyminen tuntui ihan kamalalta epäonnistumiselta.

Ajattelin jossain vaiheessa että en valmistu ikinä, koska en uskalla pitää opinnäytetyöseminaaria. 

En halunnut esiintyä, missään. Vaikka olin ihan hauska ja äänekäs tyyppi perheen ja kavereiden kesken.

Kun luin vinkkejä jännityksen poistoon lähinnä turhauduin. Joo, hengittelemään syvään...miten siinä hengität kun olet täysin paniikissa. Ajatuskin siitä että olisin mennyt vaikka ilmaisutaidon kursseille sai mut ahdistumaan vaan enemmän.

En tiedä mitä matkalla sieltä tähän oikeastaan tapahtui, mutta viime viikolla juonsin ensimmäisen oman ohjelman Wannabe DJ:n jakson nettiradio Limuradioon.

Toki jännitys oli pinnassa, mutta eri tavalla. Parhaimmillaan jännitys terävöittää aistit, saa skarppaamaan ja on merkki siitä että olet tekemässä jotain tärkeää.

Jokaiselle joka painii samojen asioiden kanssa mulla on vain yksi vinkki, mikä ei välttämättä ole se mitä haluaisit kuulla: esiinny. Esiinny vaikka kuinka pelottaa. Vaikka kuinka mokaisit, muista mitä se vaati sinulta. Jo se on rohkeaa että astut esiin. 

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Tiedättekö kun kaikki puhuvat omasta tuoksustaan? Nimikkotuoksu, luottotuoksu, Marilynin Chanel 5...Mulla on ollut etsinnässä jo kauan the tuoksu. Luulen aina hetkeksi löytäväni sen, mutta sitten tulee tunne että ei tämä ollutkaan se. Etsin kahdenlaista tuoksua: toffeen, päärynän ja oikein hyvällä tavalla makean tuoksuista tuoksua, sekä sellaista ihanaa pehmeää "kävin juuri suihkussa" tuoksua.

Se on niin vaikeaa! Ja joskus jollain kaverilla on ihana tuoksu, mutta eihän sitä voi samalta tuoksua!

Lisäksi mua ei ole pitkään aikaan huvittanut suihkuttaa iholle niitä useimpien hajuvesien ainesosia.

Törmäsin sattumalta näihin Sabé Massonin voidemaisiin tuoksuihin Naturellementin osastolla I love me-messuilla.

Saman tien kun mulle tuoksutettiin tätä Parisian Rhapsody tuoksua mua alkoi hymyilyttää.

Ja nämä tuoksut ovat luonnonkosmetiikkapohjaisia. Alkoholittomia ja parabenittomia. Näitä voi huoletta sivellä iholle ja nämä on myös koostumuksensa puolesta helppo ottaa matkalle mukaan.

Olin valmis tekemään ostopäätöksen siltä seisomalta...mutta tuoksu oli loppu!

Seuraavana päivänä googlasin tuoksua ja alkoi tuntuaettä se on loppu joka paikasta! Mutta joskus ei tarvitse mennä merta edemmäksi kalaan. En nimittäin tiennyt että Lahden MariMari-putiikissa on Sabé Massonia tarjolla.

Voin kertoa että oli suuri nautinto ottaa tämä pakkauksestaan, joka on muuten kaunis kun mikä. Pakkauksen takakannessa on myös hauska ympyrä josta näkee tuoksun koostumuksen.

Mun ihanassa Parisian Rhapsodyssä on päätuoksuna appelsiini ja punaiset marjat, sydäntuoksuna ruusu ja jasmiini sekä pohjatuoksuna vanilja ja myski.

Mikä on sun luottotuoksu?

Ladataan...

Pages