Ladataan...
Hey girl

Kulunut vuosi on ollut ihan mieletön. Kokokohtia on tietenkin ollut tämän blogin tekeminen, Guns 'n' Rosesin keikka Hämeenlinnassa, ja miljoona muuta juttua. Chris Cornellin kuolema oli vuoden surullisin uutinen, sydäntä särkevä.

Vuoden viimeisenä blogipostauksena ajattelin kuitenkin kertoa muutamia haaveitani ja toiveitani uudelle vuodelle, ja kokosin niistä Pinterestiin inspistaulunkin.

Haaveillahan on tapana toteutua jos ne uskaltaa sanoa ääneen <3.

Toivon siis vuodelta 2018 että 

- minulla olisi motivaatiota treenata kitaransoittoa enemmän ja kehittyisin soittamisessa

- löytäisin paljon uutta musiikkia ja inspiroivia kirjoja

- pääsisin monille upeille ja ikimuistoisille keikoille

- ehtisin viettää mahdollisimman paljon laatuaikaa rakkaiden kanssa

- vihdoinkin ehtisin nähdä uusimman Tähtien sodan

- pääsisin matkustelemaan hieman useammin

- blogini ja radio-ohjelmani kehittyisivät

- löytäisimme valoisan ja avaran uuden kodin

Mitä toiveita sinulla on ensi vuodelle? 

 

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Olen viimeaikoina taas törmännyt ikäviin tapoihin kohdella lemmikkiä. Juttuja, jotka surettavat, suututtavat ja puristavat rintaa, kun on niin voimaton olo. Moni eläin kärsii elämänsä aikana turhaan väärissä käsissä.

Olen tehnyt osaamattomuudesta johtuvia virheitä joskus koirien kanssa, mutta hienosti ne ovat kouluttaneet minua. Muistuttaneet siitä miten arvokasta aika on, ja miten ihanaa on kun joku rakastaa sinua juuri sellaisena kun olet. Miten saat rocktähden vastaanoton, joka ikinen kerta kun tulet kotiin. Miten laumassa ketään ei jätetä. Miten onnellinen elämä koostuu loppujen lopuksi perusasioista, ruuasta, paikasta johon voit kallistaa pääsi ja perheestä tuhisemassa ympärilläsi.

Haluan yrittää tarjota lemmikeilleni parasta, antaa takaisin edes murusen sitä iloa mitä ne ovat tuoneet elämääni jokainen päivä. Aika jonka lemmikki on luonamme on liian lyhyt. Aina.

Toivoisin, että jokainen lemmikki saa arvoisensa kodin, jossa sitä kohdellaan oikein, lempeästi, arvostaen ja rakkaudella. Ja jossa annetaan lemmikkin olla eläin.

Älä siis ota lemmikkiä jos et ole perehtynyt siihen mitä sen pitäminen vaatii. Tutustu eri lajien ja rotujen ominaisuuksiin oikeasti. Ole rehellinen itsellesi. Jos tykkäät köllötellä sohvalla, jaksatko oikeasti tarjota riittävästi tekemistä hurjan aktiiviselle koiralle.

Mikään lemmikki ei ole lelu. Sitä ei pidä ottaa hetken mielijohteesta. Eikä antaa lahjaksi.

Älä ota lemmikkiä, jos et pysty kouluttamaan sitä tarvittavalla taidolla ja kärsivällisyydellä. Jos hermosi eivät kestä sitä, että lemmikki pissaa sisälle tai tuhoaa tavaroitasi, älä ota lemmikkiä. Vahinkoja sattuu nimittäin meille kaikille.

Oletko valmis pistämään satoja tai jopa tuhansia euroja lemmikin eläinlääkärikuluihin? Älä ota lemmikkiä, jonka kanssa sinulla ei ole varaa elää. Lemmikit tarvitsevat laadukasta hoitoa siinä missä ihmisetkin.

Jos olet oikeasti sitä mieltä, että pienestäkin vastoinkäymisestä lemmikin voi viedä lopetettavaksi, älä todellakaan ota sitä alun alkaenkaan.

Lopuksi haluan vielä todeta, että tällä tekstillä ei ole tarkoitus syyllistää ketään, eikä aiheuttaa kenellekään pahaa mieltä. Tämä teksti syntyi vain rakkaudesta eläimiin, ja toiveesta, että jokaisella lemmikillä olisi hyvä koti. 

 

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Joulun alla tulee herkuteltua. Ja jouluna. JA herkuteltua tulee myös joulun jälkeisinä päivinä. Se on ihan Ok. Loppupelissä sillä mitä syöt uuden vuoden ja joulun välissä on paljon enemmän merkitystä kun sillä mitä syöt joulun ja uuden vuoden välissä.

Herkuttelu valitettavasti näkyy mun iholla hyvin nopeasti.

Suolainen ruoka aiheuttaa turvotusta. Silmäpussit vetävät vertoja lahjapusseille... Sokeri taas näkyy pian sameana ja epäpuhtaana ihona.

Siksipä panostakin entistä enemmän ihon hoitoon hetkinä jolloin tiedän pistäväni sitä koetukselle. Kuorin, teen naamioita ja lymfahierontaa.

Natural Goods Company antoi testiin tämän Madaran tehoduon, SOS-naamion ja Peel-kuorintanaamion.

Latvialaisesta Madarasta on lyhyessä ajassa tullut yksi luottomerkeistäni. Heidän tuotteet ovat ekosertifioituja, edullisia ja laadukkaita. Tämä duo ei ole poikkeus.

SOS-naamio on superkosteuttava, kuivalle ja samealta iholle tarkoitettu naamio. Sitä voi käyttää 1-2 kertaa viikossa, vaikutusaika on 15 minuutista vaikka koko yöksi. Sen voi jättää vaikuttamaan unien ajaksi. Tämä naamio on myös vegaaninen.

Peel-kuorintanaamion teho perustuu hedelmähappoihin. Naamio on palkittu ja ylistetty monesti, eikä syyttä. Se sopii kirkastamaan sameaa ihoa, supistamaan ihohuokosia, syväpuhdistamaan ja tasoittamaan maksaläiskiä. Herkälle iholle naamio voi olla liiankin tehokas. Tämä on myös vegaaninen. Vaikutusaika on 3-10 minuuttia ja tätä voi käyttää pari kertaa viikossa. Naamiolla saa todella tehokkaasti kuolleen ihosolukon iholta.

Luotan siihen että saan näillä minimoitua suklaan ja glögin aiheuttamia jälkiä ja keskityn nauttimaan loppuvuoden herkutteluista.

 

Madaraa löytyy kiitettävästi kaupoista, mutta tuotteita voit myös tilata täältä https://naturalgoodscompany.com/kauppa/

Ota Natural Goods Company myös seuraantaan Facebookissa https://www.facebook.com/naturalgoodscompany/ ja Instagramissa https://www.instagram.com/naturalgoodscompany/

Ladataan...

Pages