Ladataan...
Hey girl

Mun kaveri kyseli multa tällä viikolla mistä löytyy parhaat printtipaidat. Erilaiset printtipaidat vie mun vaatekaapista ison tilan. Tämän(kin) kevään yksi trendi on erilaiset printtipaidat. (Ja oikeasti, onko ne joskus muka epätrendikkäitä?)

Tykkään bändipaidoista, sekä printtipaidoista jos niissä on joku idea. Bändipaitoja ostan vain jos rakastan bändiä, ja niitä ostan paljon keikoilta muistoksi. Justinin paita on poikkeus joka vahvistaa säännön, sisäpiiriläppä ☺️❤️.

Viime aikoina oon tehnyt ihan ok löytöjä H&M:ltä ja Gina Tricotista, mutta hauskimmat on löytynyt Fiorellasta. Kuten suosikkitreenipaitani alla. Paidassa pitää olla joko tosi siisti printti tai sitten täysin överi. Asokselta tekee myös välillä löytöjä.

Yksi helmi paikka on FB:n Bändipaidat osto/myy/vaihda-ryhmä. Sieltä löytyy vaikka mitä. Parhaat bändipaidat, ja helmiä joita luulit ettet enää ikinä löydä.

 

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Mä en ole enää vuosiin liikkunut siksi että laihtuisin, tai olisin fitimpi. Mä liikun koska se on kivaa, ja mulla on parempi olo kun mä liikun.

Juoksemisen vedin pari vuotta sitten överiksi. Koko kroppa oli tukossa, ja lenkkeilystä oli ilo kaukana. Silloin ajattelin että hei, mitä sä teet. Nyt lenkkeilen silloin tällöin. Ilman aikatavoitteita.

Musta on myös kiva kokeilla uusi juttuja. Viimeisimpänä aerial yoga. Olin pitkään miettinyt että oispa siistiä kokeilla tuota, mutta en vaan saanut aikaiseksi mennä tunnille.

Kävin Lahden Energy Fly -joogastudiolla. Menin tunnille jännityksen sekaisin tuntein, ja mietin että mihinköhän on tullut lähdettyä.  Hetken päästä tunnin alettua roikuin hammockista, eli keinusta pää alaspäin. Osa liikkeistä oli haastavia, mutta silti turvallisen tuntuisia, koska olin ammattilaisen ohjauksessa. Pitkään aikaan mikään laji, eikä venyttely ole avannut toimistötyöläisen kroppaa niin hyvin kun tämä tunti. Tunnin lopussa oleva rentoutusharjoitus hammockin sisässä on ihana hetki. Mikä parasta, kroppa on seuraavana aamunakin ihanan avoin ja kevyentuntuinen. Tässä saa takaisin läppärin edessä hukatun ryhdin. 

 

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Huomasin eilen aamulla että Vita Liberatat sekä NKD SKN tuotteet ovat alennuksessa Sokoksella. Päivän määrätietoisin hetkeni olikin kun marssin joogan jälkeen Sokokselle. 

Mukaan lähti NKD SKN-asteittain ruskettava voide (jota mulla kyllä on täysi purkki kotona, mut kun se on niin hyvä!) sekä uusi tuttavuus, mousse. Sisarusmerkin mousse on niin hyvä, että olen luottavaisin mielin tämänkin kanssa. Mousse saa tosin odottaa kesää.

Heippa valkoinen talvi-iho, ja tervetuloa ihana sunkissed-look!

Ladataan...

Pages