Ladataan...
Hey girl

Vappu on mun suosikkijuhla! Silloin ihmiset on iloisella tuulella ja kerääntyvät yhteen, toisin kun vaikka juhannuksena jolloin porukka karkaa mökille. Olen viettänyt vappua mm. Lara Croftina ja Charlien enkelinä, tivolissa ja muistot ovat unohtumattomia.

Vappu on myös sellainen kevään ja kesän tervetuliaisjuhla, vaikkakin näiden säiden perusteella sitä ei uskoisi...

Mutta säistä viis, aion nauttia vapusta ja kilistellä tällä superkauniilla proseccolla. 

Ja otin hieman varaslähtöä vapunjuhlintaan eilen Hartwall Areenalla Profeettojen keikalla. Te jotka olette menossa tänään keikalle, spoiler alert: edessä on ihan järjettömän kova ilta! Näiden kahden kohdalla tuntuu ettei ole sopiva sanoja kuvailemaan heitä. Boss level on ääretön. Jo ensimmäisten biisien aikana piippuhyllylläkin tanssittiin. Hymyilin koko keikan.

Ja tänään onkin sitten vuorossa Pete Parkkosen keikka Lahdessa.

Hauskaa vappua kaikille ;)!

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Mulla on ollut pitkään kolme ripsiväriä, Urban Decayn Perversion, Too Facedin Better that Sex, ja Lumenen perusripsiväri. Kaikki todella hyviä. Lumenen perusripsiväriä mitä käytin eniten, en löydä enää mistään, ja ostin tilalle sen uuden hopeanvärisessä putkilossa olevan ripsivärin.

Ja...siinä on todella hyvä musta sävy, ripset erottuu ja niistä saa helposti näyttävät...mutta argh miten se leviää helposti! Joka päivä on jossain vaiheessa päivää pandasilmät, ja mä en jaksa sitä!

Joten ihanat, kertokaa mikä merkki on the best, the greatest ever, jos haluaa näyttävät mustat ripset ripsivärillä, mutta ei paakkuja ja pandasilmiä? Vai onko se vain urbaani legenda että sellaista edes on olemassakaan?

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Rakastan vaatteita, asusteita, muotia, kaikkia uusia juttuja, mutta perinteisten asukuvajuttujen tekijäksi musta ei ehkä ole. Mutta teen jatkossa välillä juttuja muiden tyylistä, läpileikkauksia sellaista ihmisten pukeutumiseen, joka on musta jotenkin erityistä tai inspiroivaa.

Kuitenkin, jotta voisin tehdä muille näitä tiukkoja kysymyksiä, vastaan niihin ensin itse :). Oma pukeutumiseni on yleensä rentoa, pelkistettyä mutta kuitenkin toimistoon sopivaa. Siinä mielessä olen onnekas että työssäni ei ole mitään tarkkaa pukeutumiskoodia, vaan voin pukeutua aikalailla oman persoonani mukaisesti myös töihin.

1. Kuvaile tyyliäsi kolmella sanalla?

Rock-chic-musta.

2. Mikä on vaatekaappisi aarre tai kulmakivi?

Mustat pillifarkut ja valkoiset Vansin tennarit. Vaikka boyfriend-farkut ja leveät lahkeet on ihania, mustien pillifarkkujen pariin hakeudun huonona päivänä ja kiireessä. Niillä huonokin vaatepäivä pelastuu. Myös uudet Dr. Martensit toimii ihan minkä kanssa vaan, tehden asusta heti mielenkiintoisemman.

3. Mitä et ikinä pukisi päällesi?

Mitään huonosti päälleistuvaa. Muuten en enää viitsi väittää että tuollaista en ikinä pukisi päälleni, kun kuitenkin olen pukeutunut siihen parin kuukauden päästä.

4. Mitä aiot hankkia seuraavaksi?

Valkoisen mesh-paidan ja pinkin uimapuvun. Tai punaisen uikkarin. Joka tapauksessa tänä kesänä pitää saada joku ihana uimapuku. Calvin Kleinin mallistossa on muutama mahtava malli. Vinkkejä otetaan vastaan :)!

 

Ladataan...

Pages