Ladataan...
Hey girl

Olen yleensä joka kerta Punnitse ja säästä-kaupassa käydessäni ihan superinnoissani jostakin tuotteesta, mutta nyt olin supersuperiloinen.

Lahdesta on nyt todistetusti tullut jotain muutakin hyvää kun Tehosekoitin ja Cheek.

Nimittäin tämä Viitahunajan Honeymoon-huulivoidemerkki! Voide on valmistettu mehiläisvahasta ja luonnollisista öljyistä, ilman säilöntäaineita. Makuvaihtoehtoja on useita, päädyin tällä kertaa granaattiomenaan koska se tuoksui niin herkulliselta.

Te jotka munlailla tykkäätte Hurrawin huulivoiteista, luultavasti tykkäätte myös tästä, koostumus on todella samankaltainen. Mulla taitaa jäädä nyt Hurrawit jäähylle koska mikään ei voita lähituotantoa #supportyourlocal. 

Ihana ajatus että huulilla on tuttujen mehiläisten aikaansaamaa tuotetta.

Lue lisää täältä http://www.viitahunaja.fi/tuotteet/

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Kaikista coolein farkkujen ja valkoisen t-paidan kantaja oli James Dean, ehdottomasti. Ja tämä klassikkoyhdistelmä näyttää aina hyvältä, kenen tahansa päällä. Siinä on vaan taikaa.

Lähdin miettimään mikä James Deanin asu olisi ollut jos hän olisi ollut nainen, ja tämä sieltä kaapista tuli kasaan. Mä en ole ikinä käyttänyt punaista väriä, mutta tämä t-paita vaan näytti liian hyvältä kauppaan jätettäväksi. Punainen näyttää sitäpaitsi aika hyvältä rusketuksen kanssa. Siniset farkut tietenkin, ja lisänä kukalliset platform sandaalit ja korvikset. Rebel without a cause.

Paita: Gina Tricot

Farkut: H&M

Kengät: H&M

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Kynsilakat on olleet mulla pitkään vähemmässä käytössä kun tuntuu, että ekompia lakkoja on kovin vähän tarjolla. Joten kun Sokokselle saapui nämä NCLA lakat, olin kun lapsi jouluaattona.

Mikä näissä on nyt siis niin ihmeellistä? 

Kaikki merkin lakat ovat 7-free*, vegaanisia eikä näitä ole testattu missään vaiheessa eläinkokein.

Siis täydellisiä hyviksiä. Sävyvalikoima oli melko suppea, mutta siitäkin oli vaikea valita minkä ottaa mukaan. Kaikki olivat niin ihania. Päädyin kuitenkin hehkuvan punaiseen Call my agent-sävyyn. Muhun vetoaa täysin nämä lakkojen hauskat nimet ja slogan "Enjoy a little California sun on your fingertips!"

Ja hei, jos tämä kelpaa Beyoncelle, kelpaa se mullekin ;).

*7-free lakat eivät sisällä 7 haitallista ainetta, kuten tolueenia (liuotin), formaldehydia (säilöntäaine), diputyyliftalaattia (denaturointiaine), formaldehydihartsia, parabeeneja, ksyleenia eikä kamferia (hajuste).

Ladataan...

Pages