Ladataan...
Hey girl

...on huulipunan valinta! Yleensä ottaen tykkään meikkaamisesta ja silmämeikkituotteet ja sävyt on helppoja valita. Mutta ne huulet!

Musta tuntuu että vaikka lukisin minkälaisia vinkkejä tahansa, mä en onnistu valitsemaan sävyjä mitkä mulle sopii.

Ja usko pois, olen todellakin testaillut vaikka mitä! Ja lähes aina sävystä tulee fiilis että ei tää nyt kuitenkaan ole "the sävy". Kadehtien mietin niitä joilla on luottopuna, tai selvä sävy huulilleen. Mun luottosävy on Hurraw-huulivoide. Sitä päädyn sitten monesti laittamaan kun en muuta keksi. Haluaisin vaan sen ihanan luottopunan jota voisi sipaista huulilleen tilanteessa kuin tilanteessa, ja kuiskata maailmalle että "I am invincible".

Nämä vastoinkäymiset eivät tietenkään estä mua aina yrittämästä uudelleen...viimeksi eilen kävin ostamassa kaksi sävyä, punaisen ja persikkaisen/oranssin huulikiillon. Mietin sävyjä pitkään, ja olin varma että nämä on nyt ne...eivät ne olleet.

Mulla on ollut kokeilussa ruskeita, oransseja, tummia punaisia, vaaleita punia, lilaan taittavaa, keltaiseen taittavaa, ja ei vaan natsaa.

Tiedän että tää on todella #firstworldproblem. mutat oikeasti, onko muilla tällaisia kokemuksia? Ja miten te ootte löytäneet luottopunanne? Tuurilla vai testaamalla? Kaikki vinkit ovat tervetulleita! Jos tämä olisi se kesä kun mä löydän oman sävyni.

 

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Kesäloma. Ihana tauko arjesta. Aikaa olla vaan omassa rytmissä. Mulla on monesti arkena aika tiukka aikataulu, aamuissa ei ole juuri pelivaraa. Ja mä en pohjimmiltani ole sellainen tiukkojen aikataulujen tyyppi. Siksi mä nautin niin suuresti kesälomasta, silloin mä olen just se Marika joka voi tukka pörrössä syödä aamupalaa niin pitkään kun huvittaa.

Kesä on muutenkin mun suosikkivuodenaika, kaikki on kesällä helpompaa ja rennompaa, ja onhan tää valoisuus ihan ihmeellistä.

Helposti kesälomaan rakentaa hirveät tehtävälistat, luo paineita ja odotuksia, mutta tämän kesäloman olen yrittänyt pitää rentona ja odotuksista ja liiallisesta suunnittelemisesta vapaana. Muutamia juttuja on kalenterissa jotka on must, tärkeitä synttäreitä ja keikkoja, mutta muuten yritän vaan mennä miten mieli tekee.

Mulla on yksi nolo kesäloma perinne, josta en tingi tänäkään kesänä. Luen yhden Elizabeth Adlerin pokkareista. Se on merkki mun aivoille että nyt saa relata :).

 

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

En aluksi lämmennyt tälle Gingham-kuosille yhtään, not at all. Olin myöskin aika skeptinen röyhelöiden ja rusettiin suhteen... vaaleansiniset puserot olin juuri kiikuttanut kirpparille...

Havahduin siihen että kesäloma on ihan kohta ja halusin jotain kivoja lomapaitoja. Menin H&M:n verkkokauppaan viime viikolla ja ajattelin että tilaan sieltä nopeasti jotain kivaa.

Kuinkas sitten kävikään? Kaikki mun mielestä kivat paidat oli vaaleansinisiä, raidallisia tai ruudullisia, ja kyllä, niissä oli rusetteja tai röyhelöitä. Sekä ne oli kaikki LOPPUUNMYYTY!

Niinhän siinä sitten kävi että mä en enää saanut näitä paitoja mielestäni. 

Onneksi löysin viikonloppuna muutaman paidan sopivaa kokoa myymälästä ja nyt loma voisikin pikkuhiljaa alkaa! Sekä ne kesäkelit!!

Pages