Ladataan...
Hey girl

Loma jäi taakse. Ihanat neljä viikkoa joilla mieli lepäsi ja keho kävi täysin omassa, luonnollisessa rytmissä.

Tarvitsen tällaisissa tilanteissa, kuten lomalta paluu,  joogaa enemmän kuin ikinä muulloin. Jooga on ollut osa elämääni kauan. En harjoita sitä enää niin kurinalaisesti kuin alussa, joilloin tein sitä viitenä, kuutena päivänä viikossa. Joskus teen vaan aurinkotervehdyksia, joskus joogaan säntillisemmin. Minusta vaihtelevuus kuuluu joogan luonteeseen. Se on myös mielentila. Tasapaino asioiden välillä. Kun kehoa ja mieltä kuuntelee, oppii sen milloin joogaa tarvitsee enemmän ja milloin sitä voi vähentää. Pahaa se ei tietenkään tee koskaan.

Silloin kun kaipaan vakautta enemmän, rullaan vaaleanpunaisen joogamattoni auki tavallista useammin. Haluan säilyttää kiireettömän ja rentoutuneen mielentilani mahdollisimman pitkälle. Siinä saa jooga auttaa jälleen kerran.

Tänäkin aamuna kun olin ulkoiluttanut koirat, mieleeni vaan tuli, että ehtisin kyllä tehdä aurinkotervehdykset nytkin. Ja se kyllä kannatti. Yleensä aina joogaan iltaisin, ja aamusta kroppani oli niin kankea että ihan säikähdin. Samalla muistin että aamuisinhan tämä pitäisi tehdä aina. Pelkästään jo syvään hengittäminen auttaa tyhjentämään mielen ja luomaan kiireettömyyden tuntua aamuun.

Voimia ja rauhallista mielentilaa muillekin lomalta palaaville. Otetaan tähän hommaan sellainen yoga state of mind.

 

heygirlblogi@gmail.com - Instagram - Facebook - Pinterest - Bloglovin

 

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Aloitin keväällä sokerihiiren ryhtiliikkeen, karsin ruokavaliota reippaalla kädellä ja pistin treenaamisen uusiksi. Arvasinhan sen jo etukäteen, että kesä tuo tähän todellisia haasteita, loma viimeistään. (Yllä muuten Porvoon Teehuone Helmen ihania kakkuja.)

Ennen lomaa olin vielä aika skarppina mutta sitten alkoi jäätelön, suklaan, vohveleiden ja donitsin himo kasvaa liian suureksi. (Kotona saa parhaat jätskitötteröt, tai ainakin övereimmät.)

En edes muista milloin viimeksi olen syönyt donitseja...nyt niitä oli vaan pakko saada. Olivat kyllä todella hyviäkin.

Mascarpone ja mansikat, to die for!

Itseteossa...sokeroitu omenalörtsy Savonlinnassa.

Aloitin kuitenkin jokaisen aamun vakioaamupalalla, ja siitä en lipsunut kertaakaan.

Lahden Satamakahvilassa...

Näille vohveleille ei vaan pysty sanomaan ei. Heinolan harjupaviljonki on maailman paras vohvelikahvila.

Josaain vaiheessa lomaa, päätin vaan että okei, nyt on turha stressata. Jos ne herkut nyt on osa tätä lomaa, olkoot. Treenaamisesta en kuitenkaan lipsunut kertaakaan, ja lisäsin siihen vähän tehoa.

En huomannut että paino olisi lisääntynyt tämän herkutteluputken seurauksena, mutta mulla se vaan vaikuttaa yleisoloon. Sokeri ei vaan ole keholleni hyväksi. Ehkä opetuksena tässä on ollut että ei tarvitse olla niin ehdoton. Välillä voi antaa itselleen luvan herkutella oikein huolella.

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Mun on ollut vaikea löytää sellaista tuoksua mistä olisin voinut sanoa että tämä se on. Olen monta kertaa ihastunut, ja Calvin Kleinin One oli pitkään mulle se oikea. Dieselin Loverdose tuntuu myös välillä todella hyvältä. 

Etsin aina tuoksua joka olisi makea, mutta ei liian makea. Sellainen toffeemainen karkkituoksu.

Escadan kesätuoksut on kivoja, mutta jotenkin persoonattomia.

Viime viikolla pyörähdin pitkästä aikaa Bodyshopissa ja testailin vartalovoiteita, tämä Hunaja & mantelimaito oli mulle uusi tuttavuus.

Joskus mulla on ollut suihkugeeliä jossa oli tämä sama yhdistelmä, ja silloin mietin että kunpa tästä olisi tuoksu, tai edes vartalovoide. Tältä haluaisin tuoksua aina.

Tästä Bodyshopin vartalovoiteesta tuli juuri se suihkugeelin tuoksu mieleen, ja silti mä hölmö jätin sen kaupan hyllylle!

Usko pois, mua harmitti koko illan ja seuraavana päivänä mun oli pakko ostaa tämä voide, sekä käsirasva myös :D. Vaikka tämä on kuivalle iholle, toimii se myös normaali iholla oikein hyvin.

Jos tiedät hajuveden jossa on tämä sama tuoksu, vinkkaa mulle :)!

Ladataan...

Pages