Ladataan...
Hey girl

Arvatkaa missä olin maanantaina?! En todellakaan toimistolla, läppärin ääressä, vaan ihan jossain muualla.

Jokainen tyyppi jolla on lempparibändejä tietää tämän haaveen; päästä oman lempparibändin musavideolle. Niin siistiä, ja niin epätodellista :D!

Kun näin Facebookissa tämän tapahtumakutsun, päätin silmänräpäyksessä käyttää jäljellä olevan lomapäiväni tähän. Santa Cruz -bändin videon kuvauksiin.

Minä, tyyppi joka on joskus ollut niin ujo etten saanut sanaa suustani vieraiden ihmisten seurassa (okei, oon joskus tosi ujo vieläkin vieraiden seurassa). Sama tyyppi joka ajoi salsatunnilla opettajan hulluuden partaalle, koska mulla ei todellakaan ollut rytmi veressä...sama tyyppi jota tankotanssitunnilla alkoi aina oksettaa muutaman joutsenpyörähdyksen jälkeen...onneksi tässä ei tarvinnut sen kummempia koreografioita, olla vaan keikkayleisönä bändille. 

Kuvauspaikkana oli VR:n junamakasiinit Pasilassa ja kohde oli aika kuvauksellinen kaikessa kolkkoudessaan. Ja varmasti näyttää upealta videolla.

Päivä alkoi aamulla 11:00 ja aluksi videon ohjaaja Tuukka Temonen ja hänen assistenttinsa antoivat ohjeita ja kertoivat mitä videolle haetaan.

Sitten vaan alettiin kuvaushommiin. Aluksi meinasi tulla pikkupaniikki siitä, että mihin sitä on tullut lähdettyä :D, mutta fiilis ja kaikki paikallaolijat olivat mukavia ja rentoja.

Oli tietysti myös ihan luksusta päästä kuulemaan Santa Cruzin uutta biisiä Young blood risingia...yleensä kuuntelen biisiä repeatillä pilalle vasta kun se julkaistaan.

Jossain vaiheessa saimme kuulla myös toisen tulevan levyn biiseistä, ja en voi muuta sanoa kun että kohta julkaistaan yksi kovimmista rock-albumeista ikinä.

Lopettelimme kuvaukset neljän maissa, ja fiilis oli väsynyt mutta mahtava. Odotan jännityksellä videota joka julkaistaan syyskuun lopussa. Kyllähän sitä mielellään viettäisi vaikka kaikki maanantait näin.

Oikeasti, aina kun pienikään osa susta haluaa sanoa jollekin asialle kyllä, anna mennä! 

 

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

 

Ensimmäinen asia mikä mulle on Zuiin kosmetiikasta jäänyt mieleen on se, että meikit ovat valmistettu kukkien terälehdistä. Se on jotenkin ihana ja herkkä ajatus, kuin satukirjasta. Mistään leikkimeikeistä ei kuitenkaan ole kyse, vaan tämä australialainen luomumeikkisarja on pätevä myös ammattilaiskäytössä. Zuii-meikit valmistetaan luomusertifioiduista kukista, öljyistä, vitamiineista ja mineraaleista, joten tuotteet ovat samalla hoitavia.

En ollut Zuiin meikkejä kokeillut aikaisemmin, ja pompin onnesta kun sain syksyn uutuuksia testiin. Kokeiluun päätyi Zuiin puristepuuteri, Blackberry-luomiväri, sekä Zuiin uutuustuote, huulille sekä poskille tarkoitettu voidemainen tuote sävyltään Janus.

Huuli- ja poskipunavoide on tuote jota todennäköisesti hamstraan useassa eri sävyssä. Kokeilussa oleva sävy tosin sopii mulle täydellisesti. Sillä saa luonnollisen näköiset huulet ja se itseasiassa ei tunnu hetken päästä huulilla miltään. Ei tahmealta eikä kerrostu mitenkään. Huulet ovat vaan kauniin punaiset. Eli jos et tykkää tahmahuulista, tää on sun juttu. Tuote levittyy myös poskille kuin unelma <3. Kiireaamuna tätä, ripsari, kulmien harjaus, eikä kukaan tiedä että nukuit liian myöhään :D.

Luomiväristä tykkään erityisesti sen pigmenttisyyden ansiosta, sillä saa kevyttä jälkeä, mutta myös voimakkaan sävyn väriä lisäämällä. Janus-sävy on loistava syksyyn, sekä toimii sinisissä ja sinivihreissä silmissä superhyvin.

Puuteri on ihanan kevyt, ja se levittyy pehmeästi. Koostumus on loistava Eikä se tunnu paksulta tai tunkkaiselta iholla. Vierastin puuterin käyttöä pitkään, mutta mulla on suhteellisen rasvoittuva kasvojen keskiosa, ja puuterilla sitä saa hillittyä edes jotenkin. Eikä puuterin käyttö tunnu ikävältä ajatukselta kun tietää ettei se sisällä mitään huonoja ainesosia, vaan hoitaa ihoa.

Alla muutama fiiliskuva, kokeilin kevyttä arkeen sopivaa meikkiä inspiraationa 90-luvun tuuheakulmaiset mallit, joiden look on kuulemma tänä syksynä yksi trendeistä. 

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa...joten arvaatkin varmaan mitä mä tunnustan. Kyllä, ostin lauantaina hiusdonitsin! Vieläpä sinisellä bandana kuosilla.

Mä vannon että en todella, ikinä olisi voinut kuvitella että ostan sellaisen. Saatikka että olen ihan fiiliksissä niistä.

Rasti seinään, niin vaan pääsi käymään :D!

Fiilistelin hiusdonitsityylejä Pinterestissä täällä http://pin.it/Rk_oZLb, enkä voi sille mitään mutta musta ne vaan näyttää paremmalta kokoajan. Mitä mieltä olette, onko ne joo vai ei?!

 

Ladataan...

Pages