Ladataan...
Hey girl

Huumorintaju on yksi eniten arvostamiani ominaisuuksia ihmisessä. Sitäkin on tietenkin monenlaista, toista ei naurata yhtään jotkut jutut, toinen nauraa vedet silmissä. Puolison mielestä mä nauran aina omille jutuille, mutta hei, en kai mä kertoisi niitä jos ne ei olisi hauskoja, joten tietysti mä nauran niille...

Ihmiset jotka ovat perusolemukseltaan totisia ja aina hakevat jotain raskasta kulmaa asioihin tuntuvat mulle vieraalta seuralta. Ja nauramisesta on jänniä suomalaisia sanontoja joissa nauraminen koetaan jotenkin negatiiviseksi asiaksi. "Itku pitkästä ilosta", "se joka viimeksi nauraa, se parhaiten nauraa" ja "tyhjän nauraja". Tämä on kuitenkin ihan väärä asenne, koska nauraminen kannattaa aina!

Nauraminen vapauttaa endorfiineja eli elimistön omia mielihyvähormoneja ihmisen aivoissa. Se taas tukee turvallisuuden tunnetta ja sosiaalisten suhteiden syntymistä. Nauru tarttuu helposti, ja myös vahvistaa sosiaalisia suhteita ja syventää niitä. Ihmiset jotka nauravat yhdessä, pysyvät yhdessä!

Nauraminen voi auttaa ahdistukseen, sekä lievittää negatiivisuutta.

Nauraminen on myös terveysteko, se parantaa vastustuskykyä. Vahvistaa sydänlihasta. Polttaa kaloreita ja käy kevyestä vatsalihastreenistä.

Nauramisen aikana keho tuottaa dopamiinia joka rentouttaa, ja rentouden tunne voi kestää jopa tunnin.

On tilastoitu että nuoret nauravat enemmän ja ihminen vakavoituu noin 40-vuoden iässä. Musta nämä tilastot olisi aika pistää uusiksi!

Ja tiesitkö että nauraminen on todella yksilöllistä. Naurun perusrakenne on kaikilla ihmisillä samanlainen, mutta melodia on yhtä ainutlaatuinen kuin sormenjälki. Kukaan toinen ei naura kuin sinä <3. Ja tiedäthän sä sen tunteen kun pelkästään jonkun ihmisen nauru tekee sut onnelliseksi ja lämmittää sydäntä.

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Mä tykkään tehdä kaikkia top 5 listoja ja leikkiä ajatusleikkejä tyyliin "jos joutuisit valitsemaan vain yhden..". Jokainen joka on ollut mun kanssa pidemmällä automatkalla tai muussa reissussa varmaan on tullut tutuksi tämän kanssa, sori jos se käy hermoille :D!

Mutta, jos mä joutuisin valitsemaan VAIN yhdet kengät mitä käyttäisin ympäri vuoden, valinta olisi loppujen lopuksi helppo.

Maiharit. Koska

- ne ovat todella hyvät jalassa

- kulumisen jäljet tuovat niihin vain lisää luonnetta

- ne menevät ympäri vuoden. Kesäfestareille suosittelen näitä aivan ehdottomasti! Syksyn sateet ei tunnu missään. Talvella paksumpi sukka kehiin ja taas mennään. 

- ne sopii kaiken kanssa, väittäisin että kaikista juhlavinkin mekko saa näistä särmää. Tällä viikolla olen pitänyt omiani mustien pillifarkkujen, ruudullisten suorien housujen kanssa, sekä sifonkimekon parina. Tähän ei moni kenkä pysty.

Joten mun vastaus on selvä, vaikka myönnän että olen kyllä tosi ihastunut myös ylipolven saappaisiin, joista tulee kyllä oma postaus.

Mitkä sä valitset?

 

Kengät: Dr. Martens/Zalando

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Mun silmään erityisen hyvältä tänä syksynä on näyttänyt kuulat ja kevyet meikkipohjat.

Sellaiset joissa pisamat ja ihon rakenne näkyvät läpi. Tähän läpikuultavaan hehkuvaan ihoon sopii erityisen hyvin punaiset posket ja huulet joihin väri on levitetty pehmeästi, tahrien.

Jos ihon sävy on tasainen ja kaunis, ei meikkipohjaa tarvitse välttämättä lainkaan. Itse koen kuitenkin jonkin pohjustuksen tarvitsevani.

Aluksi kokeilin Dermosilin pigmenttitippoja meikkivoiteen sekaan sävyä antamaan. Näitä kuitenkin suositellaan kosteusvoiteen sekaan sekoitettavaksi.

Ensimmäisellä kokeilukerralla laitoin kaksi tippaa medium-sävyä tavalliseen määrään kosteusvoidetta. Sävy näytti aluksi jopa punertavalta kasvoillani ja mietin että apua...

Sävy kuitenkin tasaantui iholla nopeasti. Hetken päästä kasvot näyttivät tasaisen sävyiseltä, meikittömiltä ja raikkaita. Nenän pieliin tosin laitoin paksumpaa meikkivoidetta punoitusta peittämään.

Toisella kerralla laitoin vaaleaa sävyä pisaran ja medium-sävyä pisaran. Tästä tuli omalle iholle tällä hetkellä parhaiten sopiva sävy.

Meikkikuvainspistä keräsin tänne. On ihana jättää puuterit hetkeksi pauselle ja antaa ihon näkyä. Luulin aluksi että fiilaisin eniten tummia huulia syksyn meikkitrendeistä mutta tämä kuulas look vie helposti voiton!

http://pin.it/QwIX_Vn

* Pigmenttitipat on saatu testiin *

 

Ladataan...

Pages