Ladataan...
Hey girl

Olen tänä vuonna pitänyt muotiaiheista joulukalenteria Instagram Stories puolella. Kalenterissa on muoti-ikoneita ja muusiani,  ja ylipäätään juttuja jotka omaa silmää miellyttävät ja joista ammennan inspiraatiota.

Joskus kun tuntuu siltä että vaatekaapissa on vain "tyhmiä vaatteita", kannattaa selailla vaikka Pinterestiä hetki. Monesti sieltä löytyy inspiraatiota yhdistellä vaatteita uusin tavoin, ja vaatekaappi onkin täynnä mahdollisuuksia. Olen kuluneena vuonna suitsinut ostotottumuksiani kovemmalla kädellä kuin koskaan. Ja niinä aamuina kun meinaan alkaa kiukuta, että mulla ei ole mitään päälle pantavaa, käännän ajatuksen niin että jos en tästä keksi vaatetta, mulla ei ole mielikuvitusta! Ja sitä ei voi kaupasta ostaa ikinä.

Käy Instagramin tai Facebookin puolella inspiroitumassa ja kurkistelemassa luukkuja. Menneet luukut ovat Instagramissa profiilin kohokohdissa tallella, ja nostinpa niitä myös tähän tarjolle.

Housuasut, Cate Blanchett hallitsee tämän tyylin täydellisesti.

Lady Gaga tunnetaan övereistä asuistaan, ja usein hänen upeat tyylikkäät lookit unohtuvat.

Brigitte Bardot = french chic

Siniset farkut. Klassikko vailla vertaa.

 

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Perjantaina töissä kuulin omaan työhuoneeseeni asti naurun käytävältä. Tunnistin sen heti ystäväni nauruksi, äänekkääksi sydämestä asti tulevaksi nauruksi. Mua alkoi jo hymyilyttää ja tiesin että hän poikkeaa moikkaamassa mua matkallaan. Mikä onni on tuntea hänet. Mieletön tyyppi, sairaan hyvä huumorintaju, suuri sydän ja silmät jotka näkevät kaikissa hyvää.

Toinen kaveri viestitteli messengerissä. Mietti yhden jutun opettelua. Tyyppi joka osaisi opettaa jääkarhutkin puhumaan. En tiedä mitään mitä hän ei pystyisi tekemään. Sanakirjaan laitetaan vielä joskus hänen kuva boss ladyn kohdalle.

Entäpä kaksi tyyppiä joihin olen tutustunut istuessaan heidän kampaajatuoliinsa. Toinen on kuin aurinko. Mua alkaa aina hymyilyttää kun näen hänen naamansa. Toinen niin super siisti, niin cool tyyppi että mä olen todella onnellinen aina kun pääsen keskustelemaan hänen kanssaan.

Ystävä johon tutustuin paremmin kun hän jäi seurakseni koko illaksi kun muut tekivät katoamistempun. Joskus yksittäinen teko on todella suuri merkitykseltään ja kertoo tekijästään niin paljon.

Koulukaveri, kuudennelta luokalta saakka. Hän tietää kahdesta sanasta mitä tarkoitan, ja millä äänenpainolla ne on kirjoitettu...toinen koulukaveri myöhemmältä ajalta. Symppis ja herkkis ja niin fiksu että kun muut laski kaavoilla, hän osasi ratkaista laskut omilla kaavoillaan.

Mun älykäs business frendi, tiedän että hän tulee istumaan joka pöydässä ja klubissa jonne hän haluaa.

Ja tietenkin mun äiti, joka on myös mun paras ystävä ja esikuva.

Mikä onni on kaikki nämä ihmiset jotka tulevat elämään. Olen aina yhtä ihmeissäni että nämä siistit, upeat ihmiset valitsevat viettää aikaansa mun seurassa.Nämä ja monta muuta joita en maininnut, tiedätte kyllä. Ootte ihania <3.

 

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Joskus elämässä on kausia kun kaikki palaset vaan loksahtelee paikoilleen. Asioita tapahtuu, tavoitteet täyttyy kuin itsestään, ja tapahtumat menevät eteenpäin kuin lumipallo joka vaan kasvaa isommaksi. Kun tunnistaa tämän vaiheen, kannattaa vaan pitää kiinni ja nauttia joka hetkestä. Koska kyllä, sinä ansaitset kaiken sen hyvän mitä elämä tarjoaa. Luultavasti olet myös tehnyt pirusti töitä kaiken sen hyvän eteen.

Elämässä on myös niitä kausia kun sukset on jääneet voitelematta. Ei vaan kulje, eikä onnistu. Töitä voi tehdä vaikka kuinka, ja puskea eteenpäin, mutta kun ei vaan natsaa, ei sitten millään. Olo ihan tahmea, tukkoinen ja uupunut. Motivaatiolauseet on ulkoa opeteltu, self help kirjat on hiirenkorvilla, ja kyllä positiivinen asenne on voittajan asenne, mutta kun ei vaan jaksa enää olla positiivinen. Epäonnistumiset nakertavat motivaatiota, ja miettii kannattaako edes yrittää.

Kyllä kannattaa. Niin kliseiseltä kun se kuulostaakin, onnistuja on ihminen joka päättää yrittää vielä kerran.

Kuinka siis pyrkiä kohti tavoitteitaan ja unelmiaan?

Suunnittele

Mieti mitä kaikkea tarvitsee tehdä jotta saavutat tavoitteesi. Ole mahdollisimman tarkka siitä mikä tavoitteesi todella on, ketkä siihen liittyvät, mitä sen toteutuminen vaatii, millä aikajänteellä se toteutuu.

Esimerkiksi opin espanjan alkeet ennen lomaa toukokuussa, ja opin ne kielikurssilla jonka aloitan tammikuussa.

Visualisoi

Tee ideakartta, unelmakartta, tai valitse vaikka yksi tavoitekuva joka muistuttaa sinua tavoitteestasi. Katso unelmakarttaa mahdollisimman usein, mieti miltä tuntuu kun olet saavuttanut unelmasi. Tämä motivoi sinua jatkamaan, ja pitää tavoitteen kirkkaana mielessä.

Jaa tavoitteesi pienempiin steppeihin

Mieti mitä kaikkea polulla määränpäähän on. Tavoitteesta tulee paljon helpommin tavoitettava kun se on jaettu palasiin. Samalla matkan varrella on pieniä onnistumisia jotka kannustavat jatkamaan. Mieti myös miten mittaat onnistumisia matkan varrella? Aikataulutus on jokaisen onnistuneen projektin sydän, ja tavoite tai unelmahan on itseasiassa sun tärekin projekti.

Puhu siitä

Tämä voi olla vaikeankin tuntuista, mutta on tutkittu että ihminen sitoutuu tavoitteisiinsa lujemmin, kun kertoo siitä muille. Samalla saat kannustusta ja tukea, silloinkin kun asiat eivät rullaa eteenpäin.

Älä luovuta

Takaiskuja ja esteitä saattaa tulla vastaan, mutta ne ovat vain hetkellisiä. Mene yli tai kierrä esteet, jos yksi tapa tai keino ei toimi, keksi uusi. Jos huomaat ettei sinulla ole esimerkiksi riittäviä taitoja sillä hetkellä, voit aina kehittää itseäsi ja osaamistasi.

 

 

Ladataan...

Pages