Ladataan...
Hey girl

Luen paljon hyvinvointia käsittelevää kirjallisuutta ja toivon, että jokaisesta kirjasta tarttuisi jotain hyvää mukaan. Olen hyväksynyt sen, että arjen kiireissä en aina nuku tarpeeksi, vaikka se olisi niin tärkeää. Olen hyväksynyt sen, että kun työjutut stressaa saatan tarttua suklaapatukkaan, vaikka sokeri on pahasta. En myöskään tee aina joogarutiinejani niin tunnollisesti kuin haluaisin. Olisi niin ihanaa olla oikea joogi.

Olen hyväksynyt nämä asiat siksi, että olen oppinut ja sisäistänyt sen, että liika stressi on pahasta. Joten en halua stressata siitäkin etten elä niin täydellisesti kun olisi optimaalista hyvinvointioppaiden ja suositusten mukaan elää. 

Aina ei tarvitse hypätä heti syvään päähän allasta, voi opetella vaikka aluksi kellukkeilla. Uusien tapojen omaksuminen on vaikeaa. Pienestäkin muutoksesta on isossa mittakaavassa hyötyä.

Itselleni meditointi on kovin haasteellista vaikka sen terveyshyödyt ovat kiistattomat. Tässä tuskin tulen koskaan kehittymään mindfulness guruksi joka meditoi tuntikausia, mutta pieni läsnäolon kehittäminen ja syvähengitykset tekevät hyvää.

Näin olen opettanut itseäni rauhoittumaan arjen kiireessä: Pysähdyn muutamia kertoja esimerkiksi töissä näytön äärellä ja vedän viisi kertaa syvään henkeä. Ei enempää, ei vähempää. Varsinkin jos huomaan että alan hätiköidä jonkun deadlinen tai hankalan jutun kanssa. Ryhti suoraksi ja hengitä. Se ei siirrä vuoria, mutta pitkässä juoksussa siitä kehittyy tapa jolla parannat arkeasi ja lievittät stressiä.

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Yleensä mulla on sata asiaa mielessä joista voisin kirjoittaa. Ryppyisiä post-it-lappuja, vihkoon raapustettuja ja puhelimeen tallennettuja muistisanoja. Luonnosten puolella 5-7 juttua odottamassa julkaisua.

Nyt on juttuja muutama, ja mielessä pari ideaa, mutta tuntuu että on inspis ihan hukassa.

Siksi mä tässä istuskelenkin yhdessä mun kestosuosikkiasussa ihan muina naisina. Jostain syystä mä tykkään kynähameista ihan hirveästi, sekä bändipaidoista (yllätys :D!). Niillä saa aina aikaan rennon, mutta kuitenkin särmän asun.

Ja sentään keksin niin hyvän idean että kysyin teiltä ihanilta ideoita juttuihin, ja sieltähän niitä alkoi tulla jo Instan puolella. Jee!

Asu: T-paita ja kynähame H&M || kengät NAKD.com

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Olen testaillut paljon erilaisia silmämeikkejä viimeaikoina ja eräässä tutoriaalissa tehtiin tosi kaunis punertava-pinkki meikki. Muistin saamani näytteet Zuiin poskipunasta ja luomiväristä ja päätin katsoa miten niillä saisi samanlaista jälkeä aikaan.

Poskipuna on sävyltään Mango ja luomiväri sävyltään Rose mist. Kumpaakaan en olisi osannut valita kaupassa, mutta testattuani sävyjä ihastuin palavasti. Ja ostin kummankin.

Sävyt ovat juuri sopivan pehmeitä. Rose Mist on sekoitus punaista ja kultaa ja se näyttää super kauniilta luomella. Mangon kanssa kävi pieni kömmähdys, sitä on nimittäin kuvassa näkyvänä glitterversiona, näytepussissa ollut versio oli ei glitterinen. 

Zuiin meikit ovat luonnonkosmetiikkaa, ja näissä luomiväreissä ainesosina on kukkasia, kuten ruusua ja kamomillaa. Ihanan herkkä ajatus <3. Luomivärit ovat talkittomia ja vegaanisia. Pigmentti on riittävä hyvin intensiivisen sävyn luomiseenkin. Kaikki Zuiin tuotteet joita olen testannut ovat olleet erinomaisia ja seuraavaksi kiinnostaa meikkipohjan tekoon tarkoitetut tuotteet.

Sellaiset pienet luomivärinäytepussit joilla näihin luomiväreihin tutustuin ovat kyllä nerokkaita. Välttyy hutiostoksilta ja pääsee kunnolla testaamaan tuotetta.

Ladataan...

Pages