Ladataan...
Hey girl

"You know I'm a dreamer, but my heart's of gold..." tämä lause on yksi mun lemppari biisin sanoitus koko maailmassa. Kyselin Instagramin puolella mistä haluaisitte lukea blogissa, ja yksi vastaus jonka sain, oli unelmani.

Ja niitähän mulla riittää. Mielestäni ihmisen henkiselle hyvinvoinnille on tärkeää, että on unelmia ja haaveita, toiset isoja, toiset pieniä.

Tällä hetkellä unelmoin siitä, että voisin jonain päivänä bloggata työkseni. Näin unta jossa kirjoitin läppärin äärellä ja havahduin siihen miten suurta nautintoa sillä hetkellä tunsin. Haaveilen siitä, että olisin muotivaikuttaja. Haluaisin muuttaa Havaijille. Haaveilen siitä, että näkisin vielä Guns n' Rosesin kerran. Suuri unelmani on että voittaisin lotossa ja voisin pelastaa koirin pelastuskeskuksen. Haaveilen Skifferin pizzasta, ja lauantain karkkipäivästä.

 

Minulla on pienestä pitäen ollut unelmia jotka ovat olleet melko mielenkiintoisia :D.

Lapsena haaveilin arkeologiksi ryhtymisestä ja seikkailuista pyramideilla. Sademetsäseikkailuista. Mielettömästä matkustelusta ympäri maailmaa.

Yläasteella suurin unelmani oli muuttaa Hollywoodiin ja perustaa bändi kaverini kanssa. Halusin samalla olla muotisuunnittelija, kirjailija ja kuvittaja. Ammattinvalintalomakkeeseen laitoin vastaukseksi ”rock-tähti”.

Puolestaan perheen perustaminen ei ole koskaan ollut haaveissani. En tiedä miksi. 

Hauskinta unelmissa on se miten ne muuttuvat, ja kuvastavat sitä mitä milläkin hetkellä elämässä pitää tärkeänä. Joskus tietämyksen ja maailmankuvan laajetessa unelma muuttuu tai häviää. Ja jotkut unelmat eivät vanhene koskaan. Unelmat ovat joskus myös eri asia kuin tavoitteet. Niihin voi mennä hetkeksi vaan fiilistelemään.

Tällä hetkellä haaveilen myös pehmeästä viltistä, kaakaomukillisesta ja joulusta.

Kerro mulle joku sun haave, suuri tai pieni!

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Kesän lapselle syksy ja talvi ei ole helppoa aikaa. Ajatukset meinaavat mennä hieman synkän puolelle. Pimeys on niin kokonaisvaltaista, ja iltaisin tuntuu että voisin mennä nukkumaan jo seitsemän-kahdeksan maissa.

Mielellä on suuri vaikutus, ja yritän tietoisesti kääntää ajatukset positiivisen puolelle. Kohta on joulukausi, mikä taas joulun alla syntyneelle on ihan lemppariaikaa. Valoja, värejä, makuja ja hyvää fiilistä. Mielestäni ihmiset on parhaimmillaan joulukuussa, tuntuu että paatuneimmatkin ihmiset ovat hyväntahtoisemmalla tuulella.

Mutta millä keinoilla jaksaisi tämän pimeän marraskuun? Itse olen ottanut seuraavia voimakeinoja käyttöön:

- musiikki, syksyisin hakeudun grungen pariin, mutta tänä vuonna olen etsinyt musiikkia joka tuntuu auringonpaisteelta

- vitamiinit ja rautalisä (varsinkin D-vitamiini! Rautaa ei kannatta syödä varmuuden vuoksi, joten selvitä ensin rauta-arvosi ennen lisien ottamista.)

- liikunta, viikonloppusin hyödynnän kaiken valoisan ajan ulkoilemalla koirien kanssa. Muuten yritän saada hikiliikuntaa jokaiseen arkipäivään jossain muodossa. Vaikuttaa mielentilaan aivan järjettömän paljon!

- positiiviset ajatukset. Näin jossakin IG storyssä tämän The Universe has your back-korttipakan. Siinä on tsemppaavia ajatuksia ja "mietelauseita". Nostan pakasta aina tarpeen tulleen kortin, ja mietin miten se sopii omaan elämään. Tiedän että se on ihan hömppää, mutta oikeasti, kaiken ei tarvitse aina olla niin vakavaa.

Arvon teidän lukijoiden kesken myös yhden tällaisen Universe has your back-paketin. Kommentoi alle  oma keinosi torjua pimeyttä ja väsymystä syksyllä. Ja muista laittaa mukaan s-postiosoite jotta voin ottaa sinuun yhteyttä jos voitat! Voit myös osallistua IG:n ja Facebookin puolella.

Arvonta suoritetaan 4.11.2018.

 

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Ostan luomiväripaletteja hyvin harkiten. Ne yleensä kestävät ikuisesti, ja huonosti valitussa paletissa jää sävyjä käyttämättä. Ihania palettejahan tulee vastaan päivittäin. Mutta, tarvitsenko oikeasti miljoonaa erisävyistä pinkkiä tai ruskeaa, kun meikkilaukussa on vanhatkin jäljellä...

Tämän We care iconin All eyes-paletin kohdalla päätin kuitenkin heltyä.

Seitsemän sävyn paletissa on poikkeuksellisesti jokainen sävy käyttökelpoinen. Kolme vaaleaa mattasävyä, kolme herkullista helmiäis/kimallesävyä, ja tumma mattasävy silmänsisänurkkaan ja rajauksiin. 

En malttanut odottaa että pääsen sävyjä testaamaan. Värit ovat hyvin pigmenttisiä, ja niillä saa sekä arkimeikin että iltameikin helposti aikaiseksi. Kimalletta kolmesta helmiässävystä ei puutu, ja ensimmäinen fiilis on että niillä saa auringonlaskun luomille.

Paletin hinta on parinkympin paikkeilla, ja mielestäni se on melko edullinen.

We care Icon on kotimainen sarja. Jokaisesta tuotteesta lahjoitetaan WWF:n luonnonsuojelutyöhön 5 senttiä, on lahjoitettu itseasiassa jo vuodesta 2010.

Sarja on myös hajusteeton, ja soveltuu herkälle iholle. Tuotteiden pakkausmateriaalien käyttö on minimoitu. Itse tuotteissa ei käytetä mitään eläinperäisiä raaka-aineita. Ainesosat pyritään valitsemaan niin että ne rasittavat luontoa mahdollisimman vähän.

Mä tykkään <3.

 

 

Ladataan...

Pages