Ladataan...
Hey girl

 

Tuntuu ihan hassulta että tämä blogi täyttää maaliskuussa, eli huomenna jo vuoden! Aika menee ihan hirveän nopeasti silloin kun on kivaa. Kamala klisee, mutta silti niin totta.

Blogi on vienyt ison osan vapaa-ajastani, mutta se on myös antanut niin paljon. Olen tutustunut muutamaan ihan huipputyyppiin blogin kautta, saanut super ihania lukijoita ja samalla löytänyt täältä Lilystä mun suosikkiblogit.

Kun aloitin blogin, olin samalla ihan fiiliksissä, ja samalla tosi epävarma. Voinko mä kirjoittaa muodista ja trendeistä, kun olenko tavallisena lahtelaispulliaisena yhtään trendikäs :D? Tai voinko mä kertoa meikkivinkkejä, kun ei niissä omissa meikkaussuorituksissa välillä niin kovasti ole kehumista.

Päätin vaan olla oma itseni, ja kertoa asioista omasta näkökulmasta. En olla yritä olla coolimpi kun mitä olen :D. Päätin myös alusta asti, että en kehu tai tuo blogissa esille yhtäkään tuotetta tai palvelua josta en oikeasti tykkää tai jonka takana en voisi seisoa. Se olisi vaan meidän kaikkien ajan tuhlaamista, mainostekstejä voi lukea muualtakin.

Olen joka päivä yhtä iloisesti yllättynyt kun joku kommentoi tai tykkää jostakin tekstistäni. Arvostan aivan hirveästi sitä että joku käyttää omaa arvokasta aikaansa siihen että lukee hetken blogiani. Suuri kiitos siitä <3. Blogin kirjoittaminen olisi aika tylsää ilman lukijoita.

Kuluneen vuoden aikana hieman yllättäen suosituimpia postauksia ovat olleet nämä:

http://www.lily.fi/blogit/hey-girl/helpot-pikkujoulu-kampaukset-x3

www.lily.fi/blogit/hey-girl/sugarbear-hair

http://www.lily.fi/blogit/hey-girl/ne-vihrea-kuula-tortut

http://www.lily.fi/blogit/hey-girl/tavallinen-vartalo

Syntymäpäivien kunniaksi pistin pystyyn arvonnan ja palkintona on ihania Natural Goods Companyn Sante-uutuustuotteita. Tuotteista on tulossa oma postaus, mutta nämähän ovat siitä mielenkiintoisia tuotteita että ne eivät sisällä tensidejä vaan ovat savipohjaisia.

Kommentoi alle minkälainen Hey Girl-blogi mielesäsi on, ja laita kommenttiin myös s-postiosoitteesi, jooko :)?

Arvonta päättyy 10.3 jonka jälkeen ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti.

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Oli sun juttu kiharat tai suorat hiukset, jatka lukemista, nyt tulee kaksi todella basic vinkkiä, mutta todella hyviä sellaisia!

Kun haluat...

Suorat hiukset

Ihmettelin viimeksi kampaajallani, että miten ihmeessä hiukset suoristuu ihan eri tavoin kampaajan käsittelyssä, kuin kotioloissa. Mikä on Se ihmetuote tai laite, joka asiaan vaikuttaa. Ja kunpa olisin kysynyt tätä jo vuosia sitten! Se on nimittäin niin yksinkertainen asia kuin KAMPA. Kun suoristat hiusosiota, vedä kammalla raudan edellä. Jos et usko, testaa. Tällä tekniikalla on luonnonkiharassa hiuksessa ihan järjettömän suuri ero.

Kiharat

Olen ihastellut Kim Kardashianin huolettomia laineita jo pitkään. Aina kun otan oman kiharrinpuikon esiin, on kiharat kuitenkin "liian kiharat".  Ne eivät ole sellaiset rennot laineet. Puhumattakaan jos annan hiusten vaan kihartua luonnostaan...

Törmäsin videoon jossa kiharat tehdään, ja tässäkin on salaisuus, joka tekee kiharasta laiskan ja loivan. Hiukset jaetaan osiin ja sitten se taika osuus: Kiharrinta liu'utetaan hiuksella. Kasvojen ympärillä olevat hiusosiot kihartetaan kasvoista pois päin. Lopuksi tyveen kuivashampoota ja pieni kiharoiden aukipöyhiminen.

Tsekkaa vielä tämä video jos kaipaat tarkempaa opastusta:

https://m.&feature=youtu.be

 

 

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Työpaikalla, parisuhteella ja ystävyyssuhteilla on paljon yhteistä. Ne ovat suuri osa elämäämme ja niiden laatu vaikuttaa meihin. Positiivisesti tai negatiivisesti. 

Kaikkien näiden kolmen kohdalla myös tulee joskus vastaan kysymys "jäädä vai lähteä?" Jäädäkö työpaikkaan, joka ei tunnu enää omalta? Onko parisuhteessa toivoa? Yrittääkö vielä ystävän kanssa jonka kanssa on pettynyt niin usein?

Olen kaikkien kolmen kohdalla luottanut vaistooni. Olen myös kaikkien kolmen kohdalla ollut joskus pulassa kun olen vaientanut vaistoni ja yrittänyt vaan. Kahdessa suhteessa joissa olen ollut, tuli vaan hetki jolloin tunsin että tämä on ohi. Ja se hetki alkoi vaan tulla yhä useammin, kunnes tiesin että totta se on. Työpaikassa olin järkisyistä pitkään, kunnes en vaan kesäloman jälkeen halunnut viettää sekuntiakaan paikassa joka teki minusta varjon itsestäni.

Mietin, että kaikkiin näihin tilanteisiin on vaiston lisäksi samoja syitä lähteä

- kun jatkuvasti tunnet ettei sinua kuunnella tai arvosteta

- jos tunnet että aikasi valuu hukkaan 

- tunnet että olet aina siinä antavassa tai joustavassa roolissa

- kun huomaat ettet vaan voi hyvin

- et enää innostu etkä inspiroidu

- et erityisemmin halua mennä aamuisin töihin 

- et pääse toteuttamaan parasta itseäsi

silloin voi olla aika lähteä ja tavoitella uutta.

Mulla on myös suunpielien asento testi. Jos töissä, suhteessa tai kaverin kanssa tekemisissä ollessa, suun pielet ovat enemmän alaspäin kuin ylöspäin...siirry eteenpäin.

Meillä on vain yksi elämä. Älä tyydy vähempään kuin siihen mikä on sinulle parhaaksi.

Ladataan...

Pages