Ladataan...
Hey girl

On se vaan hassua, että yksi paperimoniste missä on lukuja, voi vetää niin mietteliääksi.

Sain nimittäin InBody-mittaustulokset käteeni.

Suunnittelen seuraavan radiojakson teemaksi keskustelua #bodypositivity:stä, ja olen aika sinut kroppani kanssa.

(Okei, mietin sokerilakkoa ja syön herkkuja joten en nyt olettanutkaan että olisin missään fitness-missin tuloksissa.)

Silti, olen joskus painanut 7-8 kiloa vähemmän. 

En ollut ajatellut laihduttaa. Mutta myönnän että olen loppupäivän miettinyt että onko omakuvani jotenkin sekaisin. Että voinko olla oikeasti tyytyväinen kroppaani vaikka lukemat eivät ole täydelliset.

Eikö ole ihan älytöntä?!

Se 1/4 osa minua yrittää jossakin pääni sisällä piipittää että Googlaa miten nopeasti laihtua 5 kiloa! Osa miettii että olet ihan normaali ja terve. Osa miettii että on siinäkin tyyppi, menee ihan tolaltaan parin luvun takia vaikka itse toitottaa ettei numeroilla ole väliä. Että on aika tekopyhää pitää jotain "embrace yourself" T-paitaa jos ajattelee tällaisia.

Tämän takia en ole kotona pitänyt vaakaa enää vuosiin. En halua määritellä itseäni lukujen kautta. En iän, en painon, en mittojen tai älykkyystestitulosten. 

Onko kenelläkään muulla vastaavanlaisia kokemuksia? Ja mitä te teette silloin?

Musta tuntuu että vedän lenkkarit jalkaan ja lähden tuulettamaan päätä koiran kanssa lenkille, ja ihan tavalliselle lenkille, ilman taka-ajatusta rasvan poltosta.

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

 

 

Studio Savon & Ekon omistaja Kati Kristiina järjestää huippusuosittuja meikkikouluja yhden hengen opetuksena, sekä neljän hengen ryhmille. Meikkikoulut varataan aina saman tien loppuun, kun uusia päiviä ilmestyy kalenteriin. Olin onnekas, ja sain napattua itselleni ajan Kati Kristiinan yksityisopastukseen.

Tässä vaiheessa voi joku miettiä, että miksi mennä meikkikouluun?

 • voit oppia hyödyntämään olemassa olevia meikkejäsi paremmin
 • opit uutta
 • voit päivittää meikkityyliäsi
 • opit käyttämään siveltimiä ja meikkituotteita oikein

Jos mietit mitä eroa on yhden hengen opastuksella ja ryhmäopastuksella?

Yhden hengen meikkiopastus

 • suosittelisin yksilöopastusta jos tuntuu että haluat meikata, mutta ”et osaa”
 • jos tuntuu että olet meikannut samalla tavalla jo vuosia, ja kaipaat päivitystä
 • kun haluat löytää itsellesi sopivat värit ja tuotteet
 • jos meikkipussisi on täynnä tuotteita joita haluaisit käyttää, mutta et tiedä miten
 • yksilöopastuksessa Kati Kristiina opastaa ja meikkaa toisen puolen kasvoista, ja toisen puolen pääset harjoittelemaan itse

4-hengen ryhmän meikkiopastus

 • kun perusjutut ovat jo hallussa mutta kaipaat hieman opastusta
 • meikki tehdään koko kasvoille itse, Kati Kristiinan ohjauksessa
 • kun haluat viettää tyttöjen iltaa ja tehdä jotain kivaa yhdessä

Meikkikoulu etenee näin:

Ensin meikkikoulussa käydään oma meikkipussi läpi, ja kootaan oma ”työkalupakki”, jolla onnistuu sekä päivä- että arkimeikin teko. Tarkoituksena on löytää omaan meikkaustyyliin sopivat tuotteet, ja luoda oma meikkilook, joka tuo esiin kasvojen vahvuuksia.

Seuraavaksi käydään läpi ihonhoitorutiinit. Onnistuneen ja kauniin meikin pohjana on aina hyvin hoidettu iho. Kosteutus on supertärkeää! Yksi yleisin syy, miksi meikkivoide ei näytä hyvältä iholla, on pintakuiva iho.

Kati Kristiina opastaa hankkimaan hyvät perustuotteet, hullutella voi sitten sesonkituotteilla kuten huulikiiloilla ja vaikka erivärisillä rajauskynillä.

Koulussa opetellaan myös siveltimien käyttö. Siveltimiä kannattaa käyttää, koska niillä tehtynä meikki on pidempikestoinen, sekä siveltimillä tuotteita on helpompi annostella sopivia määriä.

On myös tärkeää valita vuodenaikaan sopivat tuotteet. Meikkaa aina luonnonvalossa jos mitenkään mahdollista.

Yksi avain kauniiseen meikkiin on häivytys. Kasvoilla voi olla paljonkin tuotteita, mutta kun ne on häivytetty huolellisesti, lopputulos on raikas ja heleä.

Meikkipohjan jälkeen tehdään kulmat, silmämeikki ja huulet. Kulmien sävy pääsääntöisesti valitaan aina hiusten juurien sävyn mukaan. Silmämeikki joka meikkikoulussa opetellaan on supernäppärä, mutta en paljasta siitä tällä kertaa enempää ;).

 

Mitä itse opin?

 • opin maailman helpoimman silmämeikin, jonka tein heti seuraavana aamuna töihin, ja joka oikeasti tuplaa luomiväri valikoiman kertaheitolla
 • muistin että tuotteita ei tarvitse hirveää määrää kerralla, kun välineet ja tuotteiden levitystekniikka on hallussa
 • oikein tehdyt varjostukset, ja posken korkeimpaan kohtaan pyöreästi levitetty poskipuna freesaavat kasvot välittömästi, puhumattakaan oikein levitetystä pohjustusaineesta.

Nautin meikkikoulusta ja aika vierähti siivillä. Kati Kristiina on ihana ja sydämellinen tyyppi, jonka kanssa on hauskaa, ja häneltä kehtaa/uskaltaa kysyä ne hölmötkin meikkauskysymykset. Hän on myös äärimmäisen lahjakas ja taitava meikkitaiteilija, joten jokainen vinkki on käytännössä testattu toimivaksi.

Meikkaan päivittäin, katselen YouTube-meikkitutoriaaleja ja olen mielestäni ihan ok-tasoinen arkimeikkaaja. Koin koulun silti erittäin hyödylliseksi. On tärkeää, että taitojaan päivittää. Tunsin uutta intoa meikkaamiseen, ja mielestäni meikkipohjani ovat olleet kauniimpia ja onnistuneempia koulun vinkkien jälkeen.

 

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Viime viikko oli täynnä kaikkea mitä kivaa, Tallinnan reissua, kampaajaa, VIP-iltaa, ja tietenkin Citycenterin Lushin avajaiset.

Avajaiset olivat kaksipäiväiset, ja lisäksi bloggaajat pystyivät varaamaan ajan konsultaatioihin. Omaani viiletin tukka putkella Lahdesta. En ollut ihan varma missä uudelleen avattu liike sijaitsee, mutta suunnistin perille tuoksun perusteella. 

Oma konsulttini Lushin Erika Nieminen toi aluksi teetä ja keksejä, ja sitten mietimme mitä tuotteita testailisimme. Valitsimme silmänympärysvoiteen, käsivoiteen ja muutamia tuoksuja.

Tuotteita sai valita myös muutaman kotiinviemisiksi, ja valitsin testaamani käsivoiteen, silmänympärysvoiteen ja Vanilja-voidetuoksun. Kumpikin voide vaikutti vakuuttavalta heti ensi tuntumalta. 

Oli luksusta rauhoittua kiireiden jälkeen, juoda teetä ja tutustua tuotteisiin Erikan opastuksella, kiitos <3!

Konsultaation jälkeen tutustuin uuteen liikkeeseen, nautin tunnelmasta ja napsin läjäpäin kuvia.

Lushin tuotteet ovat kasviperäisiä, osa vegaanisia ja tuoreista raaka-aineista. Ne ovat eläinkokeettomia, ja Lush pyrkii pakkauksettomuuteen aina kun mahdollista. En tiennyt että Lush kierrättää muovipakkauksiaan. Kun viet liikkeeseen viisi pestyä muovipurkkia, saat vaivanpalkaksi tuotekasvonaamion. Aika hyvä diili, eikö :)?

Lahdessa ei Lushia valitettavasti ole (vink vink!), joten heidän tuotteensa eivät ole niin tuttuja minulle. Netistä en halua Lushia tilata, koska osa tuotteiden valintaa on ehdottomasti niiden tuoksuttelu ja koostumuksien testaus.

Ostin pelkästään makean ja karkkimaiset tuoksun perusteella Bubblegum-sokerihuulikuorinnan, jota aion viikonloppuna testailla. 

Pääsiäiseksi tarjolla on ihania kultamunia, jotka päihittää suklaiset mennen tullen. Olisipa kylpyamme missä näitä voisi testailla!

Ladataan...

Pages