Ladataan...
Hey girl

Luin juttua jossa sanottiin, että olen valinnut tämän rakkauden ja tässä aion pysyä, tai jotakin sinne päin. Vähän sama ajatusmalli on itselläni. Hyvinä ja huonoina aikoina, myötä- ja vastoinkäymisissä. 

Uskon rakkauteen ensisilmäyksellä, uskon että ihminen voi olla ihastunut useampaankin ihmiseen samaan aikaan, uskon siihen että rakkaus voi kestää koko elämän, uskon siihen että meillä kaikille on se oikea. Uskon myös että meille kaikille voi olla se oikea, sillä hetkellä.

Olen nimittäin uskonut löytäneeni sen oikean muutamaankin otteeseen. Ja huomannut että kaikki sammakot ei muutu prinsseiksi vaikka kuinka pussaisi.

Ensimmäinen poikaystäväni oli mielestäni aluksi ihan kuin Brad Pitt Veren vangeista. Tämä uskomus on jälkeenpäin pistänyt minut miettimään arviointikykyäni pahemman kerran. Oli tosi jännää seurustella tosissaan kunnes tajusin, että tää tyyppi on oikeasti aivan väärä minulle. Epäsosiaalinen, sulkeutuva ja ei halunnut käydä missään muualla kun baarissa. Ei opiskella, eikä tehdä töitä. Tahdikkaasti erosin kesken kahvin keiton. En vaan pystynyt olemaan yhdessä enää sekunttiakaan joten möläytin vaan että meidän ei kyl kannata enää olla yhdessä ja sä voit nyt lähteä kotiin. Nykyminä osaisi ehkä hoitaa asian paremmin.

Seuraava "oikea suhde" todisti todeksi väitteen: se joka kuuseen kurkottaa, katajaan kapsahtaai...tapaus oli klassista tavaraa: ensin superromanttinen tyyppi, joka muuttuu mustasukkaiseksi sekopääksi. Crazy love indeed. 

Ja niin päästään vakavampaan suhteeseen numero 3. Kolmas kerta ei sano totta. Symppis, komea, kiltti ja ihana, mutta peluri niin monessa sanan merkityksessä. Kyllästyin olemaan se joka on aina se järkevä meistä, kyllästyin odottelemaan. Petetyt lupaukset eivät vaan ole mun juttu.

Silti jokaisessa suhteessa oli hetki kun uskoin sen olevan ikuista, tai no, ainakin pitkäkestoista.

Joskus kun kavereiden kanssa näitä suhdekuvioita ruoditaan, on nää mun miesvalinnat olleet hilpeyttä herättäviä...näin jälkikäteen. Olen kävelevä sekopäämagneetti :D. Olen mm. saanut rakkaus?kirjeen, joka alkoi lauseella ”Katon just Conan barbaaria ja mietin meitä...” say what :D. Paras kaverini luonnehti makuani: sä olet aina tuntenut vetoa ja vetänyt puoleesi sellaisia vaikeita tapauksia. Hyvännäköisiä, mutta vaikeaselkoisia. 

En tiedä, olisi mielenkiintoista tietää millä perusteella kumppanit on loppujen lopuksi tullut valittua. Valintoja on aina ohjannut tosi vahvat ihastumisen ja vetovoiman tunteet. Niin vahvat että olen ollut todella sokea piirteille, jotka yleensä vaistoan sekunneissa. Välillä sitä miettiikin että olisiko järkiratkaisu, hieman tarkemmin mietitty valinta helpompi? Että antaisi aivojen eikä sydämen johtaa.

Prinsseistä ja sammakoista kasasin lempparirakkauslaulusoittolistan, käy tsekkaamassa ja kommentoi alle mikä on susta kaikkien aikojen rakkauslaulu.

https://open.spotify.com/user/marikamakinen/playlist/1njhD2IvMyCqrLLu5XI47d?si=LYmX6pbGQVS0VAVQ6KMC5Q

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Välillä keskusteluissa luonnonkosmetiikasta ja ylipäätään luonnollisemmista vaihtoehdoista, tulee esiin kommentti, että mistä niitä löytää helposti arjessa. On helpompi ottaa välillä vaan jotain kiireessä marketista kauppareissun yhteydessä kuin käydä kivijalkaliikkeessä tai alkaa googlata vaihtoehtoja.

Marketeistakin löytyy onneksi nykyään ihan loistavia luonnonkosmetiikkavaihtoehtojakin. Kauppareissuilla meinaa liiankin helposti tulla aina jotain uutta testiin.

Prismoissa sekä Citymarketeissa on esim. Laveraa ja Santea jotka ovat kumpikin edullisia ja hyviä merkkejä.

Monissa Citymarketeissa on myös hyvä valikoima Laveran meikkejä. Viimeksi ostin testiin Laveran kulmakynän ja siitä tuli uusi lempparini.

Sante sekä Lavera tarjoavat hyviä shampoo- ja hoitoainevaihtoehtoja, sekä vartalonhoitotuotteita. 

Hammastahnoissa suosittelen testaamaan myös Laveraa sekä Santea, tahnat ovat loistavia ja hyvin saatavilla. Myös Bumblen puisia harjoja on monissa isommissa kaupoissa.

Urtekramin nestesaippuoita on lähes joka kauppassa ja nekin käytössä hyväksi todettuja.

Valitsen kaikki kodin puhdistusaineet niin että ne ovat mahdollisimman luonnonmukaisia ja eläimillä testaamattomia. Ja löytyvät kauppareissulla.

Vaikka kosmetiikassa kaiken EU-alueella myydyn kosmetiikan täytyy olla eläimillä testaamatonta, kodin kemikaaleissa samaa sääntöä ei ole. Joten kannattaa tsekkailla mitä tuotteita hyllystä nappaa mukaansa, pupumerkki löytyy mm. Method ja Ecover-merkeiltä. Yksi vakkari valinta on Ecover. Ruokasooda on myös aina hyvä vaihtoehto josta saa lähes mitä tahansa kodin puhdistukseen. Vetoomuksen eläinkokeiden lopettamiseksi voi allekirjoittaa täällä.

Miten oletteko huomanneet luonnonkosmetiikan yleistyneen kaupoissa vai kiinnitättekö ylipäätään siihen huomiota?

 

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Ensimmäiset muistikuvat muotiin liittyen mulla on äiskän muotilehdistä ja siitä miten äiskä ja mun täti ovat ihastelleet jotain vaatteita kaupassa ja jossain ohjelmissa.

Me ollaan ihan erilaisia, äiskä ja minä, mutta rakkaus muotiin on meidän yhdistävä tekijä.

Luulen että se on periytynyt, samoin jotkut pukeutumiseen liittyvät periaatteet.

Olen periaatteessa melko kokeilunhaluinen ja rento pukeutuja. Mulla ja äiskällä on ihan erilainen tyyli, lähtien väreistä ja materiaalivalinnoista. Jotain samaa kuitenkin siinä pohjalla on.

Mulle on aina ollut tärkeää osata pukeutua tilaisuuden mukaan. Joskus jopa rasittavuuteen asti. Että onhan varmasti just täydelliset vaatteet ja asusteet. Kutsut joissa ei ole pukukoodia ovat big no no. Musta se vaan on kunnioitusta muita kohtaan että pukeutuu tilaisuuden vaatimalla tasolla. 

Yksi tyyli ”sääntö” jota noudatan lähes poikkeuksetta on myös äiskältä opittu. Jos alaosa on lyhyt ja paljastava, yläosa on väljä, runsas ja esim. pitkähihainen. Kun alaosa on runsas, pitkä tai väljä, istuva, niukempi yläosa toimii hyvin. Ja tuolla yhdistelmällä tulee aina melko toimivia kokonaisuuksia.

Tässä mun ja äiskän näkemykset kesämekosta. Same same but different ;), tai jotain! Onko sulla mitään tyylisääntöjä joita noudatat?

 

Ladataan...

Pages