Ladataan...
Hey girl

Hehkuttelin eilene Benecosin aurinkopuuteria ja sitä miten se on kesämeikkini kulmakivi. IG:n puolella kuitenkin tuli kommentti siitä että miten aurinkopuuterin kanssa hommat menevät aina pieleen.

Aurinkopuuteri voi pelastaa koko meikin ja tuoda muutaman extratunnin unta kasvoille...mutta totta, se voi myös ”pilata” koko meikin. Kuten muitakin meikkituotteita, sitä voi tavallaan käyttää väärin, joilloin sen ilot menevät ohi.

Joten tässä pieni aurinkopuuterin ABC.

Mihin sitä laitetaan:

Aurinkopuuteria laitetaan kasvojen korkeimmille kohdille, joihin aurinko osuu: otsalle hiusrajaan, poskipäille, nenän päähän ja leukaan.

Millä sitä levitetään:

Käytä isoa, pehmeää sivellintä. Levitä kevyellä kädellä. On aina helpompi laittaa lisää kun ottaa pois. Kopauta sivellintä aina ennen kun viet sen kasvoille, jotta liiat puuterit natisevat pois.

- Aurinkopuuteri ei ole sama asia kun kasvojen varjostus eli contouring. Varjostukseen käytetään eri sävyjä. -

Minkä sävyinen aurinkopuuteri kannattaa valita:

Valitse lämmin, omaa ihonsävyäsi muutaman asteen tummempi sävy. Testaile kunnes löydät oman sun-kissed sävysi. Osa aurinkopuutereista on hyvinkin kimalteisia, osa mattasävyisiä.

Itse kallistun mattaan ja maltilliseen kiiltoon. Lisään hohtoa mieluummin erillisellä tuotteella kohtiin joihin haluan. Oman kokemuksen mukaan omalla hieman hikoileella sekaiholla, kimalle ja hehku eivät ole välttämättä eduksi.

Näillä pääsee ainakin alkuun :)!

 

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Kun multa kysytään mun lemppariluonnonkosmetiikkamerkkejä, Benecos on kärkipäässä. Tuotteet, joita merkiltä käytän, ovat hinta-laatusuhteiltaan erinomaisia. Tykkään Benecosissa myös siitä, että se sopii nuorenkin budjettiin ja mahdollistaa luonnonkosmetiikkaan tutustumisen matalalla kynnyksellä.

Brändi on keskittynyt pakkauksiin ja ulkoasuun panostamisen sijaan itse sisältöön, ja se on kannattanut.

Kun tänä keväänä tarvitsin uutta aurinkopuuteria, halusin sen ehdottomasti luonnonkosmetiikkamerkiltä. Benecosilla löytyi kahta sävyä ja hinta taisi olla alle kympin. Otin itselleni tummemman ja vaaleamman sävyn taidan hankkia syksyksi. Puuteria on helppo levittää ja sillä saa luonnollisen lopputuloksen.

Poskipunan sain puolestaan NHS:n goodie bagistä, enkä malttanut odottaa edellisen poskipunan loppumista vaan korkkasin tämän heti käyttöön. Tykkään siitä että tästä on helppo sekoittaa sävyä fiiliksen mukaan, fressiä pinkkiä tai vähän syvempää punaa tarvittaessa.

 

Benecosia löytyy ainakin näistä paikoista

NHS http://www.nhs.fi/brandit/benecos

Ruohonjuuri

https://www.ruohonjuuri.fi/search/?q=Benecos

Hyvinvoinnin verkkokauppa

https://www.hyvinvoinnin.fi/search?q=Benecos

 

* poskipuna saatu blogin kautta

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Viimeaikoina useampikin on kysellyt mitä pohjustustuotteita käytän, että miten ihoni näyttää niin hyvältä. Välillä se taitaa olla optinen harha josta on kiittäminen mm. Zuiin hehkupunaa. Väsymys näkyy ainakin omilla kasvoillani hyvin helposti sameutena.

Kesä on aina osasyyllinen, kukapa ei hehkuisi kun saa nauttia auringosta <3!

Ja sitten se salainen ase, jonka luulen olevan tämän takana...

Viherjauhe ja salaatit!

Olen pitkään miettinyt että vihreää pitää saada ruokavalioon lisää. Ja nyt olen nauttinut nokkosjauhetta ja salaatteja säännöllisesti useamman viikon.

Valitsin Cocovin Nokkosjauheen koska halusin kotimaisen, täällä kasvatetun viherjauheen, spiruliinojen sun muiden sijasta. Nehän olisivat ihan terveyspommeja, mutta miksei hyödyntäisi kotimaisia aineksia?

Nokkosjauhetta voi lisätä smoothieen, jogurttiin tai vaikka munakkaaseen.

Ja mikä siinä nyt on sitten niin ihmeellistä?

Arkinen nokkonen on aika superkasvi, koska se

- vahvistaa immuniteettia

- tasapainottaa kehon happamuutta

- edistää sydämen ja eturauhasen hyvinvointia

- tekee hyvää nivelille, luustolle, kynsille ja hiuksille ja uudistaa kehoa

Koska se sisältää

- monia eri vitamiineja

- kivennäisaineita (kalsium, kalium, magnesium, mangaani, rauta, sinkki)

- flavonoideja

- klorofylliä eli lehtivihreää

Aina ei tarvitse siis lähteä merta edemmäksi kalaan. Ensi keväänä taidan kuivattaa nokkosta itse.

Muita hyväksi havaitsemiani keinoja sisäiseen hehkuun on tietenkin se runsas veden juonti, liikunta ja ne gua sha-kampailut ja jaderullailut...

Mitä keinoja sulla on?

 

Ladataan...

Pages