Ladataan...
Hey girl

Pääsin heinäkuussa testaamaan Glamlin-kauneuskonsulttipalvelua. Valitsimme tuotteet kahteen ”kauneuspulmaani”, sopivan huulipunan löytämiseen, sekä surffikiharoiden tekemiseen.

Huulimeikki tuotteet ensimmäisessä paketissa olivat nappivalintoja, ja ne nostivat rimaa korkeammalle toisen paketin suhteen. Oliko ensimmäinen ollut vaan hyvää tuuria...

Määrittelin alussa budjetin, sen että tuotteiden on oltava luonnonkosmetiikkaa ja kerroin mm. että minulla on luonnonkiharat hiukset. Parasta palvelussa mielestäni on tarkat määrityksen jotka itse annat, Glamlinin avulla on esimerkiksi helppoa aloittaa luonnonkosmetiikan käyttö. Ei tarvitse pyöriä netissä ja arvailla tuotteiden kanssa, vaan saat juuri tarpeisiisi sopivan tuotteen.

Mutta mitä sieltä paketista sitten löytyi? 

Tuotteita oli kolme, sekä selkeät ohjeet niiden käyttöön. Mitä, miksi ja miten. Monesti tuote jää kaappiin jos sen käyttö on epäselvää. Tuotetta voi luulla myös toimimattomaksi jos sitä käyttää väärin. Joten ohjeista suuri plussa.

Uniquen muotoiluvaahto ja suolavesisuihke olivat paketissa surffikiharoiden tekoon, Santen huistenhoitoaine kosteuttamaan luonnonkihara hiusta. Uniquen tuotteet eivät olleet tuttuja mulle entuudestaan, Santen shampoot ja hoitoaineet ovat. Sante on yllättänyt laadukkuudellaan, olen joskus ollut hiustuotteissa luonnonkosmetiikkaan aika pettynyt.

Tein kiharat ohjeen mukaan, pohjalle kosteisiin hiuksiin muotovaahto, kiharat tein suoristusraudalla käännellen sekä lopuksi viimeistelin hiukset suolavesisuihkeella. Olin lopputulokseen todella tyytyväinen, Luonnonkiharalla ei ole useinkaan sellaista vaihtoehtoa kun kuohkea ja sileä, vaan usein kuohkeuden kaverina on pörrö ja kiillottomuus. Nämä kiharat pysyivät kuitenkin kauniina koko illan.

Uniquen hiustuotteita taidan testata enemmänkin. Tanskalainen luonnonkosmetiikka sarja on lompakolle edullinen ja erittäin pätevän tuntuinen käytössä.

Glamlin-konsulttia tekisi mieli seuraavaksi vaivata sopivan meikkipohjan valinnassa :)...

Aikaisemman Glamlin-postaukset löydät tästä http://www.lily.fi/blogit/hey-girl/glamlin-kauneuskonsultin-juttusilla

* palvelu ja tuotteet saatu testiin blogin kautta

I had the pleasure of testing new beauty consultant service online. I had two ”beauty problems” that my consultant found answers and products for.

First one was finding the perfect lipstick, and it was success. I love the shade and the product I got.

I was curious to see was it just good luck, would the second box be as good, especially when my problem was ”how to make surf curls on naturally curly hair”. It may sound easy but I can promise you, it is not.

I defined that I want low budget productsand that they are natural cosmetics.

Products were great, I had forming mousse, salt spray and conditioner. And great instructions on how to use the products and make the surf curls.

Would I use the Glamlin service again? Yes. And I would also recommend it to friends. For example if you are planning to switch to usingfor natural cosmetic products but don’t know how, this is a quick and easy way to find suitable products for you.

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Aion pysyä tiukkana päätöksessäni etten osta huvikseen mitään tänä syksynä/talvena. Vain ja ainoastaan vaatteita joita oikeasti tarvitsen tai joita puuttuu.

Eli ei sellaista oispa ihana saada jotain kivaa uutta vähän mieltä piristämään. Vaan rahaa säästöön mieluummin, ja kulutusta pienemmälle.

Se ei silti estä mua ihastelemasta vaatteita, ja fiilistelemästä että mitä mä ostaisin...

Ja hommahan on niin, että hankkisin valkoiset cowboy-bootsit...kuka olisi arvannut että niistä tulee iso juttu tänä syksynä?! Mä olen ihan varma että bootsit nostaisivat asut ihan uusille leveleille.

Rakastan tämän syksyn murrettuja väripaletteja. On vaan luonnollista että 80- ja 90-luvun rinnalle nousee 70-luku. Joka tuntuu itseasiassa tosi virkistävältä. Kamelinvärinen villakangastakki tai beige poolo olisivat ihanat, puhumattakaan ruskeista nahka- tai samettihousuista.

Sarjassamme vaatteita joita käyttäisin kerran tai kaksi, on ysärihenkinen minimekko joka on kokenut uuden tulemisen. Silti, niistäkin saa haaveilla :). Ja taidan pikkujoulukauteen tuunata yhdestä mekostani kunnon bileminin.

Myönnän, mulla oli jo Zaran huiviprinttihame jo ostoskorissa...tiedän että se olisi upea ison paksun neuleen parina. 

Ostaisin leokuosia tai jotain muuta eläinkuosia todella mielelläni. Vaikka laukun tai kengät. Vanhat farkut saa ihan uuden fiiliksen leokuosista. Mutta säästötili taas tykkää parittaa farkut vanhojen kenkien kanssa.

Syys/talvitrendien joukossa on myös paljon juttuja joita jo löytyy kaapista. Neuleet, vyölaukut, varresta ruttuiset saapikkaat (jotka on muuten helppo tehdä ylipolven saappaista), ruutukuosi, pvc. Ja yksi hauskin trendin on näyttävä kerrospukeutuminen, periaatteessa kasaa vaan päälle kaikkea mistä tykkäät :D, pysyt lämpimänä ja oot supertrendikäs.

-

I’m gonna keep my promise and try not to buy any new clothes this autumn/winter. If I buy something, it will be out of necessity, not because ”treat yoself”. Saving money and consuming less are my trends for A/W2018.

But girl can always dream.

If I’d buy this season’s trends...I’d go for white cowboy boots. I think these would level up any outfit.

Also 70’s neutral tones, warm browns and beige palettes are so beautiful. 

Mini party dress with 90’s vibe would also be on my shopping list.

Not to mention something with these gorgeous scarf prints...like the Zara dress I had in a shopping bag already...I’d also love something with animal prints.

But I think I have some cool stuff in my closet already, like pleat skirts, pvc pants, belt bag... and one of the biggest trends of A/W is layering...so easy: just dress in all your favorites and keep warm too!

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

"Mä olen huolissani susta. Pitäisikö sun vähän levätä enemmän ja tehdä vähemmän?"

Olin ihan epäuskoinen kun puolisoni sanoi nämä lauseet mulle. Naurahdin ensin ja sitten vähän ärsyynnyin. Että mitä tää nyt on olevinaan?! Kysyin että mistä tämä nyt tulee. Enkö ole ollut kotona läsnä vai mitä. Että älä nyt viitsi. Mä olen vahva, mä jaksan, ja jos jotain haluaa niin pitää jaksaa painaa.

A kuitenkin sanoi että ei, nyt et voi alkaa vitsailla ja väitellä tästä keskustelusta itseäsi ulos. Ja lisäsi että olen ollut huolestuttavan väsynyt viime aikoina.

Olin koko illan mielessäni eri mieltä, tietenkin, koska pitäähän sitä olla ahkera. Eikä valittaa, vaan olla kiitollinen siitä että saa tehdä kaikkea kivaa...

Samalla viikolla tajusin että yritän änkeä täyteen kalenteriin uutta harrastusta. Ja että aloin tuntea etten enää jaksa nauttia asioista joita rakastan tehdä.

Että olen vähän itkuinen ja helposti ärsyyntyvä aika usein. Loman koittaessa mua itketti jopa lenkillä, ja ahdisti vähän kaikki.

Vaikka ensisijaisesti olen sitä mieltä että pitää kuunnella itseä, olen myös sitä mieltä että kannattaa välillä kuunnella ihmistä joka rakastaa sua. Taipua siinä kaikessa itsepäisyydessään. Tajusin että olin itse ollut täysin sokea.

Lomalta paluu jopa pelotti hieman, koska tunsin että olen yhä väsynyt.

Mitä mä sitten tein?

Listasin asiat tärkeysjärjestykseen.

Tärkeintä on 

- terveys, mahakipuni on luultavasti stressistä. Tarvitsen myös unta lisää, joka päivä. On ihan turha nipistää lisäaikaa illoista, se on vaan kynttilän polttamista molemmista päistä. Ruokavalion on oltava kunnossa, ja liikkumista ei kannata unohtaa kalenterista.

- puoliso ja perhe, heille on oltava aikaa aina.

- innostus ja uteliaisuus. Jos on väsynyt, ei mikään jaksa innostaa.

- ja se että mistään ei kannata oiekasti tehdä itselleen pakkoa. Lempeys itseä kohtaan on mulle ollut vähän sellaista että muut voi sitä tehdä, mutta itselleni en sitä suo.

Opettelen tekemään asioita niissä rajoissa kun ehdin, ja jaksan. Mikä tuntuu olevan tosi vaikeaa. Miksi itselleen on niin ankara? Jos esimerkiksi kieltäydyn jostakin menosta, koen hirveitä syyllisyydentuskia. Ja ajattelen että mitä jos toista mahdollisuutta ei koskaan tule. Vaikka kaveriani neuvoisin hölläämään ja pistämään itsensä etusijalle, itselleni asetan ihan eri kriteerejä.

Itselleni olen valmis iskemään huonon ihmisen leiman välittömästi kun höllään itsekuria. Vaikka oikeasti, aina ei ole pakko jaksaa.

Long story short. We are more stressed out than ever. Some many of us get exhausted, burnout and we feel the need to be superhumans all the time. We are over achievers.

I felt more tired than ever in my life before my summer vacay. I was snappy and teary.
 
I didn’t enjoy myself anymore.
 
So I thought it is time to check my priorities.
- health: right foods, exercise, enough sleep are so important 
- family: what is more important in life?
- balance: good and curious mindset results in awesome things. But if you are tired, your mind is foggy and tired too.
 
And last but not least: kindness towards yourself. That is a hard lesson to learn but it is the key to balance and wellbeing.

Ladataan...

Pages