Ladataan...
Hey girl

 

Eilen, lauantaina Lahdessa oli erityinen päivä, kun kaupungin ja itseasiassa varmaan koko Suomen kampaamossa toimiva Shampanjabaari avattiin.

Studio Savon & Eko laajeni ja samalla tiloihin avattiin myös piste josta voit ostaa shampanjaa, lageria tai Studion omaa kuoharia.

Laajennettujen tilojen avajaisia vietettiin avoimien ovien päivällä, ja tietenkin kävin fiilistelemässä tunnelmaa, shampanjalasi kädessä ;).

Laajennuksen myötä jo laajaan palveluvalikoimaan tuli lisäksi microblading-kulmien teko, uudet tilat meikkikoululle, sekä kosmetologin palvelut. Eli jatkossa saat lähes kaiken saman katon alta. En ehtinyt ottaa uusista tiloista kuvia, mutta ne ovat upeat, käy tsekkaamassa ja samalla hakemassa sisustusinspistä kotiin.

Tapahtumassa lanseerattiin myös myyntiin Diego Dalla Palman ensimmäiset luonnonkosmetiikka sertifioidut tuotteet, kultavoide ja seerumi. Ensitestailun perusteella aivan huippuja molemmat.

Pakko myös mainita mielenkiintoinen HCL-mittaus, joita Health by Soljan Solja oli paikalla tekemässä. Ehdin itsekin testiin ja tulokset olivat mielenkiintoiset, niistä voisin kertoa lisää omassa postauksessa. Toivottavasti mittauksistakin tulisi osa Studion vakkaritarjontaa.

Juteltiin jo kavereiden kanssa siitä miten hauska on pikkujoulukaudella käydä kampauksessa ja meikissä, sekä samalla kilistellä kuohuvalla. 

On niin siistiä että meillä on Lahdessa tällainen paikka, jonne todellakin kannattaa tulla kauempaakin. Onnea Kampaamokuningatar Kati ja kaikki Studion ammattilaiset! Tässä valtakunnassa on kaikki enemmänkin kuin hyvin.

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Luit mitä tahansa haastattelua tai artikkelia kauneudesta ja hyvinvoinnista, nousee riittävä määrä lepoa ja unta esiin.

Uni on hyvinvoinnin kulmakivi, joka vaikuttaa kaikkeen. Eikä siihen edes tarvita tutkimustuloksia tai testejä, jokainen meistä kyllä tietää miltä huonosti nukutun yön jälkeen tuntuu. Pitkällä tähtäimellä vaikutukset tuntuvat psyykkisesti sekä fyysisesti ja voivat aiheuttaa vakavia terveyshaittoja. 

Itselläni on aina ollut mielettömät unenlahjat, nukahdan heti, nukun tauotta aamuun, ja nukun niin sikeästi ettei mikään ympärillä tapahtuva hetkauta. Nukkumaan menoa arkisin vaan lykkää ärsyttävän usein. Kuitenkin unenlahjoistani johtuen aluksi ohitin Lushin tuotekassissa olleen Sleepy ”univoiteen” täysin, ajattelin vaan että onpa hauska idea.

Törmäsin kuitenkin juttuun tästä tuotteesta, ja siinä kauneusbloggaaja oli saanut skeptisen miehensä testaamaan Sleepy-voidetta. Ja mies oli tovin tuotetta käytettyään todennut että nukkuu paremmin. 

Kiinnostuin voiteesta ja mietin että mitäs jos tällä saa vielä paremmat unet :)? Onko muka sellaista kun ”liian hyvät unet”. Nyt mun Sleepy-purkki alkaa olla lopuillaan ja mä olen super ihastunut tuotteeseen.

Voiteessa on laventelia ja kauraa. Laventeli  tuoksu on voimakas, joten jos et pidä laventelista, tuoksuta tuote ensin. Itse olen jäänyt tuoksuun koukkuun, ja se rauhoittaa mieltä. Siihen tuotteen vaikutus perustuukin, se rauhoittaa aisteja ja valmistaa nukkumaan menoon.

Muita vinkkejä hyvään uneen ovat: 

- illalla ei kannata syödä tai treenata kovin raskaasti. Treeni virkistää, raskas ruoka taas vaikuttaa unenlaatuun ja ruuansulatukseen.

- sänky kannattaa pyhittää nukkumiselle, tv, tabletti ja puhelin aktivoivat mieltä. ”Tylsä” lukeminen sen sijaan voi auttaa nukahtamisessa.

- rauhoita mieli, kirjoita vaikka mieltä painavat asiat ylös ennen sänkyyn menoa 

- tuuleta huone ennen nukkumaan menoa, viileässä nukkuu paremmin

- valitse ihanat petivaatteet ja tee sängystä keidas jossa on hyvä olla

- pimennä makuuhuone riittävän hämäräksi 

- jos olet ääniherkkä, hyödynnä korvatulppia

 

Ps. Sleepy-voide on pakattu kierrätysmuovipakkaukseen, ja voit palauttaa sen Lushiin.

 

* tuote saatu testiin blogin kautta

 

Ladataan...

Ladataan...
Hey girl

Mulle pukeutuminen on ollut ihanaa leikkiä pienestä pitäen. Suunnittelin Barbeille vaatteita, ja mun ruutuvihkot oli täynnä asuluonnoksia. Se päivä kun sain alkaa itse valita vaatteitani oli ihan paras! Muistan sen aina.

Tuosta päivästä on jokunen vuosi aikaa, mutta rakkaus pukeutumiseen on pysynyt samana.

Vaatteilla voit kertoa tarinoita, ja ne vaikuttavat fiilikseen todella paljon. Kun tiedän että mulla on vaikka haastava palaveri edessä, valitsen luottovaatteet joissa mulla on varma ja ryhdikäs olla. Kun on päiviä jolloin teen luovaa ajattelua, haluan että päällä on rentoa vaatetta jossa on hyvä olla.

Ja ne tarinat...rakennan usein asukokonaisuuden jonkin fiiliksen, ajatuksen, leffainspiksen tai muusan innoituksen ympärille.

Tänä syksynä olen esimerkiksi fiilistellyt paljon 60- ja 70-luvun musiikkia, joiden innoittamana tämäkin asukokonaisuus on syntynyt. Teddytakki jota fiilistelin Vero Modalta, ja leveälahkeiset farkut, jotka tulevat olemaan käytössä kunnes kuluvat puhki!

Tässä soittolista ihanaan aurinkoiseen, 70-luvun fiilikseen. https://open.spotify.com/user/marikamakinen/playlist/6pboCKOlfuKCxXziUTZrFR?si=5rfuMK9HQ_6_G4n5xCrj3A

 

Ladataan...

Pages