Seuraan unelmia ja uskon niihin

Huomasin tällä viikolla itsessäni yhden piirteen, joka näkyy blogissa, mutta ei minussa. Olen somessa aika itsestäni kertova, mutta todellisuudessa en ole sellainen. Pidän itsestäni aika matalaa profiilia ja en juuri kerro unelmistani ääneen. Paitsi parhaille ystäville. Ehkä on hyväkin olla erilainen somessa, kuin oikeasti. Ehkä se on se juttu, jolla pärjään. Kirjoitan kyllä oikeista asioista täällä, mutta en tuo sisintäni ja kaikkea henkilökohtaista blogiin. Tunnen säästäväni sillä tavalla itseäni.

Mutta sitten niistä unelmista. Niitä minulla on paljon ja aina. Uskotko jos kerron, että osa unelmista on jopa toteutunut? Se on vaistomaista tekemistä, kun on unelma. Pienin askelin pyrkii kohti sitä mihin uskoo. Ei lannistu matkalla, vaikka välillä haasteet koettelevat. Unelmaan saattaa olla pitkä matka, mutta jos tärkeintä onkin juuri se matka? Sen aikana voi löytää itsestään paljon uutta ja enemmän. Joskus jopa unelman täyttymys ei tunnu niin upealta, jos matka sinne käy liian nopeasti. Mun mielestä unelman ei aina tarvitse olla suuri ja maailmaa muuttava. Se voi olla myös hyvin arkinen ja silti niin erityinen.

Kerron vielä yhden tärkeältä tuntuvan esimerkin. Se liittyy tähän blogiin. Kun aloitin tämän blogin kirjottamisen reilu pari vuotta sitten, mulla oli sellainen vahva tunne että tästä tulee vielä hyvä juttu, ja intuitio puhui puolestaan. Tunsin tunnetta siitä, että saan vielä blogin menestymään. Menestyksellä tarkoitan, että lukijat löytävät luokseni. Oli unelma ja tahto. Uskoin siihen mitä tein. Kun pikkuhiljaa huomasin lukijamääräni nousseen, olin iloinen ja onnellinen. Myös mulle merkittävät kirjoitukset alkoivat päästä Me naisten lehteen ja vielä Iltalehteen. Tunsin valtavan hyvää oloa. Sydämellä tekemä työ sai näkyvyyttä, koska uskalsin unelmoida, tehdä työtä unelman eteen ja olin vain hienosti sanottuna oma itseni. ❤

Olisin ihana kuulla sinun tarina unelmista? Uskotko niihin?

Kommentit (4)
 1. Minnea/Minnean muruja-blogi
  14.9.2019, 08:14

  Ihanaa, että olet jaksanut tehdä töitä unelmiesi saavuttamiseksi! Ja onnea toteutuneista unelmista!

  Viime vuosina elämä on ollut niin kiireistä, että omat unelmat ovat vähän jääneet, mutta blogini on kyllä yksi sellainen unelma, joka on toteutunut 🙂

 2. Minna M / Kiljustenblogi
  14.9.2019, 06:12

  Viimeiset vuodet olen elänyt lapsille ja perheelle. Se on ollut oma valintani ja olen ollut siihen tyytyväinen. Nyt tuntuu, että alkaisi olla jonkun onan aika. Tässä pikku hiljaa mietin, mitäse voisi olla. Mietinnässä siis minkä unelmien eteen haluan oikeasti tehdä töitä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *