5 ihastuttavaa luonteenpiirrettä

Ystävä on ystävä monesta syystä. Hänen kanssaan on ilo jakaa ajatuksia. Jokainen keskustelu vie omia ajatuksia muualle ja meillä on mukavaa yhdessä. Ystävä rohkaisee kiperissäkin tilanteissa ja hänen kanssaan on turvallista olla.

Ystävä tietää minusta paljon ja minä hänestä. Moni asia klikkaa ja tuntuu helpolta olla yhdessä. Ystävässä on sellaisia piirteitä, jotka ihastuttavat minua kerta toisensa jälkeen.

 1. Lempeys: Hän ottaa minut vastaan sellaisena, kun olen. Lempeä ihminen puhuu asiat kauniisti, mutta uskottavasti. Hänestä huokuu  lämmin läsnäolo.
 2. Kärsivällisyys: Hän kuuntelee ja on aidosti kiinnostunut. Hänellä saattaa olla oma näkemys, mutta ei tuo sitä välttämättä esille, ellei ole tarvis. Silloin kun olemme yhdessä, hänellä ei ole kiire mihinkään.
 3. Kiitollisuus: Hän puhuu itsestään ja toisista kauniiseen sävyyn ja näkee elämän usein arvokkaana. Hän osaa olla iloinen toisen puolesta ja kohtaa muuttuneet tilanteet järkevästi.
 4. Suvaitsevaisuus: Hän antaa uusille tilanteille mahdollisuuden ja pystyy kehittämään itseään tarpeentullen. Hän ei tuomitse ketään ja antaa ymmärryksen erilaisuudelle.
 5. Välittäväisyys: Hänestä huokuu välittävä tunne. Hän on kiinnostunut läheisten hyvinvoinnista ja antaa välittävän kuvan itsestään.

Tällainen aihe saa usein miettimään sitä, millaiset kohtaamiset lämmittävät ja millä tavoin muita tulisi kohdella. Jokainen haluaa varmasti tulla hyvin kohdelluksi.

On hyvä kuitenkin muistaa, ettei mikään erityinen luonteenpiirre tee pelkästään  ystävästä ystävää. Hän vain on omana persoonana niin korvaamaton ja arvokas.

Kommentit (2)
 1. Oi kun ihana teksti!:)

  Hyvää pääsiäistä!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  1. Voi kiitos Ida 🤗. Kirjoituksesta tuli itsellenikin hyvä mieli ja ystävyyttä on mukava vaalia. Hyvää pääsiäistä sinullekin 🐥😊.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *