Blogi täyttää 2 vuotta – parhaat palat

Huhheijaa (hymynaama). Sellaiset ovat päällimmäiset ajatukset näistä kahdesta kirjoitus vuodesta. Jos laskisin yhteen kaikkien postauksien kirjoitustunnit, tulisi niitä varmasti monia satoja. Blogi on antanut paljon eväitä tulevaan ja tuonut eteen mitä ihmeellisimpiä asioita. Siitä on tullut myös hyvin tärkeä mulle.

Palataan ensin alkuun ja heinäkuuhun 2017, jolloin olin vielä äitiyslomalla ja aikaa tuntui löytyvän. Blogin idea syntyi extempore ajatuksesta. Halusin antaa hyvän huumorin kukkia ja jakaa positiivisia ideoitani eteenpäin. Alku oli, sanotaanko nyt hyvin takkuista. Muistatko vielä ihan ensimmäisen postauksen Erilainen juhannus? Älä huoli, en minäkään muistaisi ellei se löytyisi blogin arkistosta. Huumori ei silloin oikein tarttunut lukijoihin, ja huomasin ettei aiheet ollutkaan ihan sitä ominta. Täytyi keksiä muuta. Intohimoisena kirjottajana en halunnut luovuttaa heti.

Positiivisuus oli kuitenkin se mun juttu ja lähdin tosissani jakamaan ajatuksiani. Se tarttui paremmin lukijoihin. Jos alkuun lukijoita oli 20, tuli niitä ainakin puolet enemmän. Olin siitä pienestäkin  lukijakunasta hyvin iloinen.

Blogin suunta kääntyi täysin kuitenkin vasta sitten kun löysin piilossa olleen harrastukseni kampaukset 16.10.2017. Ahaa elämys sai luovuuden kukkimaan ja vihdoin koin blogin omakseni. Samaan aikaan myös Me Naiset alkoivat jakamaan yhä useammin postauksiani uutisissa ja samalla lukijat löysivät luokseni. Aloin saamaan myös upeita blogiyhteistöitä ja koin saavani blogista koko ajan enemmän irti. Kaikista upeimpia fiiliksiä ovat olleet ne, kun kirjoitukset ovat päätyneet muutaman kerran lehteen. Silloin ymmärsin, että blogi on saanut osakseen myös julkisuutta.

Kun ajattelen blogia kokonaisuutena, on siitä ollut mulle suuri ilo, vaikka sen työstämiseen on kulunutkin paljon aikaa ja ennen kaikkea kätsivällisyyttä. En vaihtaisi blogia mihinkään, sillä sen ansiosta olen rohkaistunut ja löytänyt ihanan kampausharrastuksen sekä uuden tulevan ammatin. Siirtyminen Me naisten blogialustalta tänne Lilyn alustalle on tuonut uutta intoa blogiin. Vaihtelu siis todella virkistää välillä. Myös uusia ihania tuttavuuksia on tullut blogimatkan varrella ja lukijakunnasta on tullut tärkeä minulle, ehkä blogista myös heille tai siis teille.

Kiitos, että olet mukana ❤.

Seuraa myös vaihtuvia postauksia ja kampausvinkkejä täältä.

Kommentit (3)
  1. Onnea 2-vuotiaalle blogille. Bloggaaminen on mukava elämäntapa. Itsellän tuli keväällä viisi vuotta täyteen. Olen todella onnellinen kun aikoinaan rohkaistuin ja aloitin bloggaamisen.

    Mukavia ja inspiroivia blogiavuosia sinulle 🙂

  2. Onnittelut kaksivuotialle blogillesi! Omani täytti kuusi vuotta viime joulukuun lopussa. Bloggaaminen vie mukanaan ja tästä on tullut rakas harrastus, josta olisi vaikea luopua. Valokuvaamisessa ja kirjoittamisessa saa päästää oman luovuuden valloilleen.

    Hyvää viikoppua, alkavaa heinäkuuta ja blogitaivalta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *