Ilmoitus somen puskaradiossa poiki upeita mahdollisuuksia

Kesän suunnitelmat ja unelmani toteutuivat lisätessäni somen puskaradioon tämän kampausilmoituksen. Laitoin ilmoituksen, jossa kerroin osaamisestani ja siitä miten mielelläni tekisin kampauksia muille ilmatteeksi. En kuitenkaan osannut odottaa näin suurta suosiota.  Kyselyitä yksityisviestillä on tullut jo yli 100 ja lisää viestejä tulee koko ajan. Ilokseni myös lukijamääräni blogin puolella kasvoivat kertaheitolla.

Moni lukija kysyi sitä, miksi suostun tekemään kampauksia ilmatteeksi. Vastaukseni siihen on että lähtökohtaisesti haluan olla avuksi muille ja saada kokemusta erilaisista hiuksista. En voi tai halua pyytää rahaa asiakkailta sillä yritykseni ei ole vielä toiminnassa, ja koska kampausten laitto on intohimo, uskon että näiden kokemusten kautta saan lisää varmuutta työhöni ja ammattitaitoni kehittyy.

Kesä tulee olemaan minulle hyvin monipuolinen, mielenkiintoinen ja erilainen, sillä melkein joka viikonloppu pääsen toteuttamaan asiakkaille uutta hiuksiin. Teen kesän aikana noin 20 kampausta pääosin viikonloppuisin ja otan lisää asiakkaita, jos saan suunniteltua aikataulut sopiviksi. Joinain päivinä olen sopinut jopa 2 kampauksen laittoa. Tämä postaus muutti kesän suunnitelmat täysin.

Uskon että kesän jälkeen voin alkaa miettimään yritystäni uudesta näkökulmasta ja voin luottavaisin mielin aloittaa uudet opintoni meikkaus puolella, jossa kampaus osaaminen on hyödyksi.

Harmikseni en voinut luvata kampausta kaikille, koska haluan viettää muutaman viikon lomaa kesän aikana ja viikonloppuja on kesällä vain rajattu määrä.

Kiitos vielä kaikille kyselyyni vastanneille. Teitte kesästäni monipuolisen.🌸

Tästä linkistä löytyy lisää ideoita ja erilaisia kampausvinkkejä. Myös kampaus sivut löytyvät Instagramista Hymyillään_blogi.

Kommentit (2)
  1. ReijuliKeijuli
    5.6.2019, 15:55

    <3 Kiitos, tytöt odottavat jo hulluna! T. HerkkuKeijun Reija

    1. Huippua 😊. Nähdään pian kampausten merkeissä 🤗.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *